HS
"Számomra már nem elég, hogy újabb és újabb lapokat adnak ki" - Hafu dobja a HS-t
blueblood - Acsdomonkos93 - 3 napja
Címkék: Hearthstone Info blizzard Hafu kilépés abbahagyás
"Számomra már nem elég, hogy újabb és újabb lapokat adnak ki" - Hafu dobja a HS-t
Új kiegészítő, új időszak, új játék - ezt mondhatjuk el jelenleg a játékról, azonban nem mindenki osztja ezt a véleményt. Az egyik régi motoros, Rumay "Hafu" Wang, akit egyesek többek között kiváló aréna játékáról, másik karakteres nevetéséről ismerhetnek otthagyja a játékot. Twitch csatornáját végigböngészve egyébként is észrevehetjük, hogy nem a HS a fő játéka már, azonban visszatért a Rise of Shadows miatt egy pár stream erejéig. Sokáig nem tartott a lelkesedés, ugyanis nemrégiben kijelentette, hogy ennyi volt: befejezte a kártyajátékot. "Hivatalosan is otthagyom a játékot. Szomorú, mert hosszú időn keresztül része volt a streamjeimnek, sőt ezzel azonosítottak, de annak ellenére, hogy próbáltam szeretni az elmúlt kiegészítőket, nem élvezem már. Úgy gondolom, hogy nem a játék hibája, a HS valószínűleg még mindig szórakoztató, csak nem számomra. Nekem már nem elég az, hogy újabb kártyákat nyomtatnak, újra kéne gondolni az egész játékot" Hangzik valahogy így szabad fordításban Hafu búcsú monológja. Nos való igaz, hogy elég durva kijelentés volt a Blizzard részéről, hogy egyáltalán nem is dolgoznak új játékmódokon idén - még ha így is van, nem biztos, hogy ez volt életük legokosabb kijelentése. Függetlenül attól, hogy ki szerette, ki nem, mindig szomorú látni, ha elveszít a játék egy híres streamert: reméljük, hogy újragondolja ez utóbbi kijelentését még a Blizzard.
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Szabadítsuk fel Washingtont! - Tom Clancy's The Division 2 Teszt

Leteszteltük a Division széria második részét, ami egyáltalán nem lett hibátlan, ám ezek ellenére is végtelenül szórakoztató!

Indulhat a !drop? Újra pörög a pontgyűjtés, ezúttal egy Noblechairs gamer szék a tét

Visszatér a gamer.hu Twitch-re specializált nyereményjátéka, ezúttal egy Noblechairs székkel indulunk.

LOLbox-image

Melyik hőst mainelik a legtöbben? - Kigyűjtötték a teljes listát!

Egy Reddit felhasználó kigyűjtötte, hogy mely karaktereket mainelik a legtöbben a feliratkozószám alapján. Meglepő eredmények születtek.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO