R6
R6 tippek: "P2W" skinek, Spawn Peek helyek és egy zseniális gránát - Ezek a profik legújabb trükkjei!
blueblood - Acsdomonkos93 - 3 napja
Címkék: Egyéb Tippek Info rainbow six siege R6 Pro League Coconut Brah
R6 tippek: "P2W" skinek, Spawn Peek helyek és egy zseniális gránát - Ezek a profik legújabb trükkjei!
Rainbow Six Siege tippjeink ezúttal egy komplexebb résszel folytatódik, de ha lemaradtál a tegnapiról, mutatjuk: https://gamer.hu/2019/04/14/rainbow-six-siege-tippek-r6-info-maestro-gamer/ Coconut Brah ismét feldolgozott egy jó adag Pro League-ben látott trükköt és elmagyarázta a nézőközönségének. Hét nehéz trükk következik, jól figyeljetek!

1.Spawn Peek helyek

A helyszín Border, azon belül is a Main Hallway. A Pro League példában még közelharci támadással csináltak lyukat, azonban Coconut azt javasolja, hogy lőjünk egyet, így kevésbé lesz látható a dolog, így: Szinte esélytelen, hogy a támadók kiszúrják ezt, így nem követjük el azt a hibát, amit az előtte lévő klipen megcsinált Renuilz. Még mindig a második emeleten járunk a következő trükknél: a fém melletti részt szét kell lőnünk (ezért látjuk Maestrót példaként, aki a pisztolyát használhatja erre) - ekkor egy elég vékony, de erős szöget kapunk. Egy fokkal bonyolultabb a security roomos szög: ehhez több falat is meg kell nyitni, de megéri, mert egy gyakori betörési pontot fed le.

2. Ablak trükk

Ha finoman kilőjük a barikád alját, akkor létrehozhatunk egy baromi keskeny rést, melyen keresztül lőhetünk. A védők oldaláról is bemutatja a videós, de nem látszik a támadó, így ezt ekkor nem javasoljuk.

3. Drón hely

A következő tipp egy drón hely, melynél ha ügyesek vagyunk, akkor a térfigyelő kamera tetejére (!) tudunk felugrani. Ehhez IDE kattintsatok, hogy meg tudjátok nézni azt a részt, ahol megmutatja Coconut, mert nem egyszerű!

4. P2W skinek

Egy pici előnyt jelentenek a Wind Bastion szezonális skinjei Villa, Border és például Fortess mapeken, mert eléggé beleolvad az ember a környezetbe, így ha ezek megvannak, használjuk őket!

5. Zseniális gránát

Végezetül egy baromi nehéz trükk következik: a helyszín Villa, ennek a tetejéről hajíthatunk be gránátot (fél másodpercet várjunk annak érdekében, hogy jó ütemben robbanjon), ha az objektív a Statuary Roomban van, erre kell nézni hozzá: Ezek már haladó dolgok, úgyhogy nem csak ezt, de az egész videó megnézését ajánljuk a gyakorlás érdekében!
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO