Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
R6

R6 tippek: “P2W” skinek, Spawn Peek helyek és egy zseniális gránát – Ezek a profik legújabb trükkjei!


Rainbow Six Siege tippjeink ezúttal egy komplexebb résszel folytatódik, de ha lemaradtál a tegnapiról, mutatjuk:

R6 tippek: két Maestro Evil Eye pozíció, mely megkeseríti a támadók életét

Coconut Brah ismét feldolgozott egy jó adag Pro League-ben látott trükköt és elmagyarázta a nézőközönségének. Hét nehéz trükk következik, jól figyeljetek!

1.Spawn Peek helyek

A helyszín Border, azon belül is a Main Hallway. A Pro League példában még közelharci támadással csináltak lyukat, azonban Coconut azt javasolja, hogy lőjünk egyet, így kevésbé lesz látható a dolog, így:

Szinte esélytelen, hogy a támadók kiszúrják ezt, így nem követjük el azt a hibát, amit az előtte lévő klipen megcsinált Renuilz.

Még mindig a második emeleten járunk a következő trükknél: a fém melletti részt szét kell lőnünk (ezért látjuk Maestrót példaként, aki a pisztolyát használhatja erre) – ekkor egy elég vékony, de erős szöget kapunk.

Egy fokkal bonyolultabb a security roomos szög: ehhez több falat is meg kell nyitni, de megéri, mert egy gyakori betörési pontot fed le.

2. Ablak trükk

Ha finoman kilőjük a barikád alját, akkor létrehozhatunk egy baromi keskeny rést, melyen keresztül lőhetünk. A védők oldaláról is bemutatja a videós, de nem látszik a támadó, így ezt ekkor nem javasoljuk.

3. Drón hely

A következő tipp egy drón hely, melynél ha ügyesek vagyunk, akkor a térfigyelő kamera tetejére (!) tudunk felugrani. Ehhez IDE kattintsatok, hogy meg tudjátok nézni azt a részt, ahol megmutatja Coconut, mert nem egyszerű!

4. P2W skinek

Egy pici előnyt jelentenek a Wind Bastion szezonális skinjei Villa, Border és például Fortess mapeken, mert eléggé beleolvad az ember a környezetbe, így ha ezek megvannak, használjuk őket!

5. Zseniális gránát

Végezetül egy baromi nehéz trükk következik: a helyszín Villa, ennek a tetejéről hajíthatunk be gránátot (fél másodpercet várjunk annak érdekében, hogy jó ütemben robbanjon), ha az objektív a Statuary Roomban van, erre kell nézni hozzá:

Ezek már haladó dolgok, úgyhogy nem csak ezt, de az egész videó megnézését ajánljuk a gyakorlás érdekében!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva