PUBG
Fegyverenkénti fejlődési rendszer ingyenes jutalmakkal?! Érkezik a Weapon Mastery!
arpad-kondor - Kondorarpad - 2 napja
Címkék: PUBG Bréking frissítés fejlődés szintlépés
Fegyverenkénti fejlődési rendszer ingyenes jutalmakkal?! Érkezik a Weapon Mastery!
Úgy tűnik a tegnapelőtti fegyverdísz promó nagyobb dolgot vetített előre mint gondoltuk. Kedd hajnalban publikálta legújabb bejelentését a PUBG Corp., melynek középpontjában egy igazán izgalmas funkció áll. https://gamer.hu/2019/04/15/a-pubg-corp-mutatott-egy-kis-kostolot-hamarosan-itt-vannak-a-fegyverdiszek/

Mi is az a Weapon Mastery?

A Weapon Mastery egy teljesen új fejlődési rendszer a PUBG-ben, mellyel egyedi és ingyenes jutalmakat oldhatunk fel. Miután a Weapon Mastery funkció megérkezik a játékba, észreveheted, hogy minden egyes fegyverhez tartozik majd szintrendszer. Ezeket természetesen külön-külön fejlesztheted majd. A fejlesztők elmondása alapján a stratégiád és a pontosságod is meghatározó szerepet fog betölteni abban, milyen gyorsan lép szintet az adott fegyver.

A fejlődési rendszer

A fegyverek szintjét Weapon XP szerzésével tornázhatjuk felfelé. A játék figyelembe veszi a lövések nehézségét, az életben maradásod idejét és a megölt ellenfeleid számát is. Minden tizedik szintlépés után lépsz egy "Mastery Tier"-t, melyekből 10 van összesen. A szint és tier lépések oldják fel természetesen az ingyenes jutalmakat. A könnyebb követhetőség érdekében bekerül egy "Last Match" képernyő is a menübe, ahol láthatod az utolsó meccsen megszerezett Weapon XP-t, fegyverstatisztikákat és a megszerzett jutalmakat.

A Mastery menü

A Last Match funkciót és a statisztikákat az új "Mastery" menüpont alatt találod majd meg. Az első verzióban itt látod majd a fegyverek részletes statisztikáit és szintfejlődési állapotát, illetve a megszerzett jutalmakat/medálokat.

A jutalmak

Rengeteg jutalomra számíthatunk, melyek közül sok újdonság is lesz. Nézzünk is pár példát erre!

Charmok

Az FPP játékosok örülhetnek, végre olyan jutalmat kapnak melyet látnak is játék közben. A charmok leginkább kulcstartókra emlékeztető fegyverdíszként írhatóak le. Húsz darab érkezik első körben, de a fejlesztők ígérete alapján nem állnak meg ennyinél!

Mastery jelképek

Minden egyes Mastery Tier lépés, azaz minden tizedik szint után egy jelkép fogja jelölni az aktuális fejlődési állapotunkat. A következő hónapokban a fejlesztők olyan megoldáson dolgoznak, melynek segítségével a többi játékos is láthatja valamilyen módon a megszerzett emblémáinkat.

Medálok

Érkeznek medálok is, melyeket különlegesebb tettekkel oldhatunk majd fel. Ilyen lesz például a teljes squad kiirtásért járó medál. Mi számít majd "Defeatnek"?
  • Játékos megölése solo játékmódban
  • Játékos knockolása duo vagy squad játékmódban
  • Egy adott duo/squad utolsó játékosának megölése
Amit nem számol a rendszer:
  • Egy már knockolt játékos megölése duo vagy squad játékmódban
…és nem, a csapattársak sem számítanak bele!
Teszt szerverre várhatóan szerdán érkezik meg a frissítés, jövő héten pedig már éles szerveren láthatjuk viszont a fejlesztéseket!
   
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Kihajtja a processzorod a videókártyád? - Most végre kiderítheted!

Hamar választ kaphatunk a "kihajcsa-e" kérdésre egy kalkulátor segítségével.

LOLbox-image

Huszonnyolc helyet zuhant Karthus a ranglétrán a 9.4 óta - Néha mintha tényleg tudná a dolgát a Riot

Talán ilyen drasztikus változásra még a Riot Games sem számított.

Még közel sincs kész a Cyberpunk 2077

A "Creating Cyberpunk" videó alapján kijelentetjük, messze még a megjelenés.

Megjött az első Apex Legends balansz frissítés

Sok fontos dologhoz nyúltak a fejlesztők, továbbiak pedig majd a Season 1 indulásával élesednek be.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO