HS
Szereted a beteg kombókat? Akkor jöjjön 3, ami ha működik, akkor nagyon működik!
blueblood - Acsdomonkos93 - 1 hónapja
Címkék: Egyéb Hearthstone Tippek kombók Hysteria Rise of Shadows
Szereted a beteg kombókat? Akkor jöjjön 3, ami ha működik, akkor nagyon működik!
Délelőtt már foglalkoztunk a jelenlegi meta komolyabb részével: olvashattatok egy pakli leírást a Token Druidról: https://gamer.hu/2019/04/16/hearthstone-hs-pakli-pakli-ajanlo-token-druid-olcso-pakli-tippek-gamer/ Ha viszont nem veszitek túl komolyan a játékot és inkább a szórakozás a cél, akkor mutatunk 3 kombót, aminél a poén faktor garantáltan nem marad el - kiegyensúlyozatlan, ámde annál viccesebb kombinációk jönnek! 1.Malygos+Toggwagle's Scheme+Dollmaster Dorian+Preperation+Myra's Unstable Element+Sinister Strike A képlet a következő: Togwaggle varázslatát tartogatjuk addig a kézben, míg nem tudunk legalább 5 Malygost a deckbe rakni. Ekkor elsőként lerakjuk a sárkányt, plusz rá a varázslatot, utána Dollmaster Dorient tesszük ki, majd a Prep+Myra duóval felhúzzuk a deckünket, melyet a mester az asztalra rak, így előkészítve az ekkor már 28-at sebző Sinister Strike-ot.

2. Fel Lord Betrug+Plot Twist és a világ összes charge minionja

A Warlock másik legendary lapjára, Fel Lord Betrugra nem nagyon pörögtek rá a játékosok, azonban Wildban elég komoly kis arcba sebzést lehet összehozni vele: kirakása után Plot Twistet használva visszakeverjük a paklinkat, ekkor a Lord asztalra rakja őket, viszont mivel a képen láthatóak mind képesek arcra menni a charge miatt, ezért ez felülírja a Rush-t, vagyis akár 33 sebzést is bevihetünk, ahogy az a képen is látszódik.

3. Jepetto Joybuzz+Alexstraza+Malygos+Bomb Toss+Bomb Toss+Arcane Shot+Hero power

Nem kevésbé körülményes a legutolsó kombó sem, illetve ez sem egyetlen körös, azonban kis felüdülés, hogy Jepetto is szerepet kap, persze Malygos ebből is kihagyhatatlan. HysteriA további ötöt is bemutat nektek - mi kiemeltük a 3 szerintünk legszórakoztatóbbat, de ha érdekel a többi, akkor feltétlen nézd meg a videóját!
Jó szórakozást, ha megpörgetitek valamelyiket!
borító
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×