R6

Újabb S2 spoiler megbízható forrásból: a támadó lesz az új kedvenc, a védő öltönyös, nyakkendős alak


Viszonylag rég hallottunk már infót a következő éves operátorokról, legalábbis hihetőt, mert egy jó eséllyel kamu hír körbejárta az internetet nagyjából két hete:

Ne üljetek fel ennek: kamu hír terjed a következő szezonos operátorokról és Gridlock nerfjéről

Ez idáig kellett várni a valós infókra, ugyanis ismét az a játékos szivárogtatott (Kormora), aki már korábban jó párszor hitelesnek bizonyult. Lássuk milyen újdonsággal szolgált ezúttal!

Az operátorok nevét árulta el konkrétan. A dán támadót Nökknek hívják, míg a Secret Service-hez tartozó védőt Wardennek (ez utóbbi karakter valószínű amerikai lesz. Egy halvány leírást is adott róluk (külsőre): Warden pontosan úgy néz ki, ahogy azt egy Secret Service egységtől elvárjuk – öltönyös és nyakkendős. Talán valahogy így:

Képtalálat a következőre: „secret service USA”
forrás: youtube.com/watch?v=bl0sUAKcgu0

Ehhez képest Nökk “extrém cuki”, valószínű ő lesz a rajongók új kedvence, épp emiatt kizárhatjuk szinte biztosan ezt a korábbi kinézetet, ami a találgatások tárgya volt vele kapcsolatban.

Képtalálat a következőre: „frogman danish”

A 3. szezonnal kapcsolatban is elárult valamit: a védőknek ettől a pillanattól kezdve jó okuk lesz arra, hogy azon a szinten lévő nyílást (hatch) is megerősítsék, ahol vannak, nem csak a felettük lévőt – tehát a támadó valahogy lentről lesz képes nyomást helyezni a védőkre. Izgalmas, a vertikális play új szintre léphet!

borító, 1

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva