Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
Fortnite
Húsvéti színekbe bújt az Item Shop - Az összes nyuszis skin megvásárolható a mai nap!
Húsvéti színekbe bújt az Item Shop - Az összes nyuszis skin megvásárolható a mai nap!
Ahogy az lenni szokott, hajnalban frissült az Item Shop ciklus, ám ezúttal formabontóra sikeredett a szórás. Napok óta érkeznek az újabbnál újabb húsvéti tartalmak, az Epic Games pedig azon dolgozik, hogy senki se maradjon ki a jóból. Mivel az Item Shopnak nincs állandó ajánlata, így elég nehéz beidőzíteni a pénztárcánkat a kívánt tartalmakra, a napokban pedig bőven érkezett olyan skin, ami könnyedén elférne a legtöbbek gyűjteményébe. Az egy napos cikléusok miatt viszont lehetséges, hogy valaki lemaradt egy kedvelt húsvéti skinről. Ezeknek a hiányát ma be lehet pótolni, ugyanis az Epic Games úgy döntött, az összes tematikus tartalmat visszacsalja a kliensen belül található bolt polcaira.
Újból elérhető a Bunny Brawler és a Rabbit Raider kettőse, lecsaphatunk a csokitojásos stílussal megspékelt Hopper skinre, visszatért Pastel, a tojásfestő katona, sőt Nitehare is, a nyúl, aki a megjelenése óta a rémálmainkban kísért. 
Természetesen a skinekhez tartozó kiegészítők is megjelentek a Shopban, Hopper Pickaxe skinje, a Bold Bar, Pastel Sproutja, valamint Nitehare Steel Carrot névre keresztelt Harvesting Toolja is feloldható a mai nap. Mindezek mellett pedig újból lecsaphatunk a húsvéti Wrapekre is, feloldható a Pastel Print, sőt még a Spring Party is.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván a Metabro csapata!

 

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×