Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
CSGO
Nem mindenkinek jött be a színvonal - Beleálltak az ICL streambe
Az ICL szokás szerint Ismét felrázta a hazai CS:GO scene életét, ezúttal viszont nem egyedül a játékosokban ment fel az adrenalin, hanem bizonyos nézőkben is. A HOP Esport menedzsere nem rejtette véka alá nemtetszését, először a stream chaten szólalt meg, majd a Facebookon is felszólalt a kaszt minősége okán. Forrás: Infinity Esport Facebook Forrás: Infinity Esport Facebook
A menedzser a kaszterek döntőn nyújtott alakítását kritizálta, amikor is a magyarok és a csehek csaptak össze. A nemzetek közötti harc már-már megszokottá vált az ICL-en, de ennek ellenére még mindig nem igazán hallhattunk pártatlan kasztot, nyilvánvalóan a magyaroknak jobban szoktak ilyenkor szurkolni a közvetítők is. Egy bizonyos szintig ez rendben is van, de Deni szerint ez már korántsem az a kategória, ami megengedhető, emiatt emelte fel a hangját Facebook oldalán.

"Ehhez képest a magukat kommentátornak hívó cseppet sem vicces egyének végig oltották a játékosokat, RÖHÖGTEK az apró hibákon, trágár módon közvetítettek, egy elvileg jubileumi Magyar LAN-döntőt. Nem egy öregfiúk-, nem egy gálameccset,(hozzáteszem az ilyen jellegű paraszt dolgok még ott sem férnének bele), hanem egy HLTV meccset"

Habár Deni nem emelt ki egyetlen esetet sem, valószínűleg a hasonló megmozdulások miatt szakadt el a cérna a menedzsernél: Egyébként nem csupán Deni fogalmazott meg kritikát a streammel kapcsolatban. Jó pár játékos szívesen figyelemmel követte volna a csapatok menetelését, ami sokszor az éjszakába nyúlt. Az éjjeli meccseket viszont nem adták le az esporthuCS csatornáján, emiatt coolio szólalt fel, de azt a választ kapta, hogy sajnos nincs kapacitás, a kasztereknek pedig csupán 10-ig tart a munkaidejük, így hiába vannak fennt a meccsek a HLTV-n, azokat nem fogják közvetíteni. 
Ajánljuk még
×