Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Egyéb
Szimpla bug, vagy ezt komolyan így tervezték? Az Earthquake hatástalan a Tesla ellen!
Az áprilisi frissítés nem csak a ranglétrát dolgozta át, de berakott egy új lapot is, mely Earthquake névre hallgat. Tegnap már írtunk arról, hogy mik voltak a Supercell elképzelései a lap megalkotása kapcsán, mutatjuk, ha esetleg lemaradtatok volna: https://metabro.hu/hu/2019/04/21/Igy-keszult-a-Supercell-elarulta-a-legujabb-varazslat-kialakitasanak-utemet-
Hangzatos és jó tervek (épület elleni elixír hatékony varázslat), azonban van egy igencsak nagy gond vele: hatástalan a Tesla ellen, mutatjuk!
https://www.reddit.com/r/ClashRoyale/comments/bfvnbj/tesla_tower_eathquake/ Ha nem nyitja meg a linket, kattintsatok rá!  Látható, hogy mindössze annyit fogy a torony élete, amennyit magától is (ahogy telik az idő). Teljesen logikátlan, ugyanis amellett, hogy az épületek counterelésére tervezték a lapot, még a neve is az, hogy "földrengés", melynek hatással kéne lennie a Teslára akkor is, ha az éppen a földbe bújt.  Reméljük, hogy ezt nem így tervezte a kiadó és csak egy bug. Mihamarabbi javítást kérünk! 
Ajánljuk még
×