Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
Fortnite

Még mindig nem érkezett meg a v8.50 az iOS készülékekre – Az Apple-re vár az Epic Games

metabro - 8 hónapja

Az összes platformon pörög már az ENDGAME láz, a legtöbben már meg is vásárolták maguknak az új Black Widow Outfitet és már küzdenek is az újabbnál újabb Victory Royale-okért, míg az iOS készüléken játszani kívánó játékosok nemes egyszerűséggel kimaradnak a buliból.

Nem most történik meg először, hogy az iOS platformokon játszó játékosok sokkal később jutnak hozzá az új tartalmakhoz, a frissítéseket ugyanis el kell fogadtatni az Apple-lel megjelenés előtt, az amerikai cég pedig maradjunk annyiban, hogy nem szereti elsietni ezt a folyamatot. Az Epic Games oldaláról már minden elő van készítve, hibamentesre van fejlesztve a Patch, a telepítőfájlt már biztosan fellőtték a központi szerverre, már csak annak letöltésének lehetőségét kellene engedélyeznie az Apple-nek és mehetne az akció az Apple mobilkészülékein is.

AryssSkaHara, az Epic Games román közösségi koordinátora a Redditre egy rövid üzenetet is írt a játékosoknak, igyekeznek minél előbb hitelesíttetni az Apple-lel a v8.50-et, hogy utána gond nélkül játszhasson minden iOS felhasználó az új LTM-mel és hozzájussanak az új tartalmakhoz.

Valamint, hogy be tudjanak jelentkezni, mert jelen helyzetben a szerverek zárva vannak az iOS játékosok előtt, ugyanis arra már csak a v8.50-es szériával lehet belépni, ami ugye még nem áll rendelkezésükre. Természetesen a közösség nem örül mindennek, többen kompenzációt követelnek a kiadótól, ami egy ponton érthető, másrészről viszont nem az ő hibájuk. Egy biztos, zsinórban ez már a második eset, amikor az Apple bagatell módon legyint a megjelenési dátumra és nem hitelesítik időben a frissítést, így újból órákat kell várniuk az iOS felhasználóknak arra, hogy az új ciklussal játsszanak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva