Fifa

TOTKS Christian Eriksen (93) SBC – Megoldások

metabro - 10 hónapja

A FIFA 19 legújabb FUT SBC május 1-ig lesz elérhető, így azok, akik feldobnák a Premier League csapatukat egy gyilkos támadóközéppályással, már csak kevesebb mint egy hétig dolgozhatnak a lap megszerzésén.

Négy különálló feladatot kell teljesíteni az új Eriksen lap megszerzéséért, erre pedig körülbelül 335k FUT Coinra lesz szükségünk. Persze ezért a mennyiségért nem csak egy kártyát fogunk kapni, út közben kapunk a fáradalmainkért egy 50k Rare Players pakkot, 55k Rare Mega pakkot, 45k Prime Gold Players pakkot, valamint egy 35k Mega pakkot is.

Így tehát ha mindezt figyelembe vesszük, a TOTKS Eriksen körülbelül 150k FUT Coinért a miénk lehet, ami egy 93-as lapért ajándék árnak számít!

A játékos játékbeli statisztikái félelmetesre sikerültek, íme sorban a legkiemelkedőbb képességei: 91 positioning, 92 shot power, 97 long shots, 96 vision, 92 crossing, 91 free kicks, 96 short passing, 91 long passing, 90 curve, 94 reactions, 97 ball control, 94 composure és 99 stamina. Mindezeket 4 csillagos trükkmozdulatokkal és 5 csillagos gyengébbik lábbal fejeli meg, vagyis egy igazán masszív középpályás lapról beszélünk.

Eddigi tapasztalataink alapján nem érdemes őt megváltoztatni, CAM pozícióban fantasztikusan dolgozik, s számunkra talán az Engine chemistry style működött rajta a legjobban, de ez abszolút ízlés kérdése.

Az SBC-t PS4-en teljesítettük, így az Xbox felhasználók számára az árak eltérhetnek!

The Lilywhites kihívás

A kihívás körülbelül 126k Coinból lett meg.

Premier League kihívás

A kihívás körülbelül 114k Coinból jött össze.

84-es csapat kihívás

A kihívás teljesítése körülbelül 67k Coinba került.

83-as csapat kihívás

A kihívás 32k Coinból kiüthető.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva