Fortnite

Barátnője lőtte le a részeg Tfue ünnepi streamjét

metabro - 9 hónapja

Corinna Kopf és Tfue márciusban jelentette be, hogy hivatalosan is egy pár alkotnak. Azóta az Instagram modell már többször is felbukkant a híres amerikai streamer közvetítéseiben, sőt magát a Fortnite-ot is kipróbálta egyszer!

Április 28. egy igazán jeles nap volt Tfue számára, ezen a napon ugyanis bebiztosította a részvételét a Fortnite World Cup New York-i fordulójába. A streamer ezzel esélyt kapott arra, hogy megmérkőzzön a világ legjobbjaival a félelmetes 30 millió dolláros pénzdíjért. Ezt természetesen a család is nagy örömmel fogadta, édesapja meg is lepte Tfue-t két üveg pezsgővel. A FaZe játékosa a nagy örömök közepette, ahogy azt szokta, kiugrott a szobája ablakán öröme jeléül és rendesen ledöntötte magába az ajándék italt.

Mindezek után a streamer folytatta az alkoholos italok fogyasztását a közvetítése hátralevő részében, aminek idővel meg is lett a hatása, az amerikai játékos illuminált állapotba került.

Az ünneplés egészen addig tartott, amikor a stremer barátnője, Corinna meg nem elégelte Tfue részeg szövegeit és meg nem jelent a képernyőn, mondván:

"Chat, Tfue-nak mennie kell, be van rúgva, gyerünk!"

Ezek után Kopf és Tfue édesapja egy ideig még noszogatta a FaZe kiválóságát, hogy ugyan ideje lesz már abbahagyni a közvetítést, még mielőtt teljesen hülyét csinál magából. Az utolsó mondatait a nézőinek szánta, megköszönte a támogatást és a figyelmet, majd kiemelte, hogy "még csak be sincs csiccsentve"!

Természetesen ezt a barátnője nem hitte el neki, úgyhogy saját kezébe vette az irányítást, többször is utasította a streamert, hogy kapcsolja le a streamet, aki végül hallgatott párjára.

Egy biztos, emlékezetes este volt ez a játékosnak, egy ekkora teljesítmény után még talán bele is fért egy ilyen mértékű ünneplés.

   

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva