FIFA
Salah és Vardy lehetnek a 33. játékhét húzónevei - TOTW 33 előrejelzés
Salah és Vardy lehetnek a 33. játékhét húzónevei - TOTW 33 előrejelzés

Összességében ez a hétvége nem sikerült olyan sziporkázóra, mint az előző, legalábbis az Ultimate Team kiemeltnek tekinthető játékosai közül nem nagyon villogtak a srácok, akiket talán itt említhetünk az Mohamed Salah és Jamie Vardy.

Mindkét játékos potenciális részvevője lehet a 33. hét legjobb tizenegy játékosának, a többiek amolyan "töltelékként" érkezhetnek a keretbe. Rajtuk kívül Fekir (várhatóan CAM, 88) és Ruffier (GK, várhatóan 87) azok akik a francia bajnokságból még nagy eséllyel jöhetnek és még komolyabb értéket is képviselhetnek.

A védősorba három játékost említenénk, Fazio (Roma), Caligiuri (Schalke 04) és Doherty (Wolves), akiknek a neve nagy valószínűséggel megjelenik majd a hivatalos tizenegyben. A kínai szuperligából két játékos emelhető ki a középpályán, Zahavi és Viera számíthat In-Form kártyára a héten. A két Kínában játszó légióst Pizzi erősítheti még a középpályán, ő a Benfica csapatában tudott maradandót alkotni a hétvégén. Végül a csatársorban Jamie Vardy mellé a Bournemouth csapatából Wilsont helyeznénk, ő várhatóan egy 82-es kártyával gazdagodhat a héten.

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Hazánkba is megérkezett az AMD új arzenálja - Íme az árak

Az AMD vasárnap lerántotta a leplet az új palettájáról.

Elkészítették a tökéletes Aim Training pályát! - Tfue és Liquid Chap is ezen melegít

Erről a Creative szigetről biztosan a célzás mestereiként fogunk távozni.

4 új BattleStat fegyver is érkezik többek között - Íme az összes új skin

A 30. frissítéssel szokás szerint jó pár új skin is érkezett.

×