Counter Strike

Hatalmasat játszott a Budapest Five, megverték a csoport legerősebbjét!

metabro - 10 hónapja

Tegnap este a Winners League csoportkörében a Budapest Five a csoport eddigi legerősebb csapatával csapott össze. A KOVA ESPORTS finn csapata eddig 5 mérkőzésből 4-et megnyert, nekik van a legtöbb pontjuk. A meccset Infernón játszották az együttesek, a Budapest Five kezdett T oldalon. A finnek behúzták a pisztolykört, ám a sikeres forcebuy után meglódult a magyarok szekere, majd a félidőt 11:4-re nyerték a mieink. A CT oldalon 14:4-ig menetelt a BP5, majd megérkezett a comeback a KOVA oldaláról, és 15:7-ről 15:11-ig jöttek vissza, amikor is a Budapest Five lezárta a találkozót 16:11-re.  A csapat irányítóját, gejmzillát kérdeztük a takálkozót:

"Jól játszottunk ma, sokat gyakorlunk, ma is egész nap gyakoroltunk, jól is ment. Jó volt a mindset, a ct oldal sajnos nem sikerült valami jól, de sikerült nyernünk így is." – foglalta össze Gejmzilla. 

Innentől kezdve a KOVA a csoportelső, ugyanakkor a magyaroknak szinte fixen megvan már a továbbjutás a playoffba.

Ha érdekel a BP5 játéka a WinnersLeague-ben, akkor csütörtökönként érdemes a metabro.hu hivatalos twitch csatornáját követni, akkor szokott játszani a csapat, ha nem jön közbe semmi. 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva