Fortnite

Új nap, új skin?! – Extra stílussal érkezett meg az Item Shopba a Daring Duelist Outfit

metabro - 9 hónapja

Valamit nagyon jól csinált az Epic Games, ugyanis a kiadónak sikerült presztízs kérdést csinálni a kozmetikai tartalmakból az elmúlt két évben, ennek hatására pedig jelenleg úszik a pénzben. Félelmetesen sok skin fogy nap mint nap az Item Shopban, emiatt pedig bőven van pénz fenntartani és fejleszteni a játékot. Persze ahhoz, hogy valami ennyire jól menjen, minőségi tartalmat kell letenni az asztalra, ez pedig igazán jól megy mostanában a cégnek.

Itt van/volt például a Marvellel kötött kollaboráció, az emberek fejvesztve rohantak a pénztárcájukért, amikor meglátták, hogy végre hivatalos Marvel skinek is érkeznek a kliens boltjába. Valószínűleg annak az akciónak vége, ha minden igaz két skint terveztek megjeleníteni a Marvel univerzumból, ezek a tartalmak pedig Black Widow és Star-Lord személyében már megérkeztek.

Azt hittük volna, hogy ennek hatására belassul egy kicsit az Epic és felkészül a következő nagyobb ciklusra, ám láthatóan ez nincs így, ugyanis zsinórban második nap köszönthetünk Outfit premiert az Item Shopban!

A tegnapi nap Sterling és csákánya érkezett meg a kínálatba, ma pedig egy női modell, Daring Duelist (1500 V-Bucks) debütál a Flint Striker (500 V-Bucks) csákánnyal az oldalán.

A legszebb az egészben, hogy ez esetben egy extra stílus párosul a karakterhez, a Daring Duelistet ugyanis teljes harci díszbe is öltöztethetjük ha nagyon szeretnénk. Ekkor kap egy egészen impozáns maszkot a hölgy, megkockáztatjuk, ebben a formájában fogja a közösség leginkább használni!

Hamarosan itt a szezon vége, így újból elérhetők a Battle Pass Tierek a boltban, arra az esetre, ha valaki ki szeretné maxolni a "bérletét", de sajnos úgy érzi, az utolsó egy-két szintre már nem lesz elegendő ideje.

 

 

 

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva