Gate sponsorship Gate sponsorship
Egyéb

Úton az új generáció – Boldog anyák napját a gamer anyukáknak!

metabro - 7 hónapja

Az esportot egyre több országban fogadják el hivatalos sportként, ami összességében nagyon jót tesz a szakág fejlődésének, sőt magát a "gaming világot" is színesíti és szintén fejlődésre sarkallja.

Minél inkább elfogadott a világban az esport és a videojáték, annál elfogadottabb mindez a háztartásokban is. Elcsépelt szöveg, de a mai "idősebb" játékosok legjava egyértelműen abban az időszakban cseperedett fel, amiben még a szülők nemigen látták át a játékvilágot, az online játékok pedig csak egy kifogásnak tűntek, amikor családi evésekről volt szó.

Szerencsére ez is lazult már mára, a szülők nem kapnak agyvérzést attól, hogy ha a gyerekek azt kiáltják, hogy "mindjárt, játékban vagyok", miközben a család már nekiesne a vasárnapi ebédnek. Ebben a fejlődésben pedig oroszlánszerepet töltenek be az anyukák!

És ha már kulcsszerep, megérdemlik a tiszteletet és a szeretet, ez a nap ugyanis teljes mértékben az övék!

Hálásak vagyunk azoknak az odaadó édesanyáknak, akik lehetővé tették az esport fejlődését azzal, hogy támogatták gyermeküket a fejlődés útján. Valamint azoknak is jár a tisztelet, akik ugyan az elején nehézkesen szoktak hozzá az új "világrendhez", ám a változásnak lehetőséget adva idővel  megértették, hogy ez is egy járható út és nem ördögtől való tevékenység.

Hamarosan kialakul a játékos-anyukák első igazán stabil generációja, ahol nem kell majd azon dolgozni, hogy a szülő elfogadja a játékokat és az esportot, hanem már az anyukák is végig járták ezt az utat, így tudják mivel jár a "gamer lét". A gyerekek pedig felszabadultan kezdhetnek esetleges esport karrierbe anélkül, hogy attól kelljen tartaniuk, hogy valaki kikapja a netkábelt a gépből.

Természetesen a testmozgás mindezek mellett nagyon fontos, az anyukáknak teljes mértékben igazuk van akkor, amikor a gyermekeiket a szabadba űzik, hogy érje őket egy kis napfény és lopva jusson egy kis D-vitamin is a szervezetükbe. A megfelelő egyensúly fenntartásával viszont biztosak vagyunk abban, hogy az anyukák már sokkal támogatóbbak lesznek, ha a játékokról lesz szó.

Isten éltessen minden egyes anyukát a világon, köszönjük, hogy támogattok minket!

 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva