Gate sponsorship Gate sponsorship
Egyéb

Akciófigyelő: Ingyen vihető a GRID Autosport

metabro - 7 hónapja

A Codemasters 2008-ban óriásit robbantott a GRID első részével, hiszen ekkoriban már meglehetősen kevés minőségi autós játékkal futhattunk össze, tekintve hogy a Need for Speed elveszítette a régi jó hírét és futószalagon gyártotta a lélektelen alkotásokat. Épp ezért volt üdítő alkotás a GRID, ami azóta már a 3. résznél jár, aminek a legutolsó epizódja a GRID Autosports nevet kapta. Sajnos nem ez lett a sorozat legjobb darabja, viszont ingyen még ma is megér egy próbát. 

Ezúttal nem Steames kulcsot osztogatnak, hanem a GameSessions próbálja magához csábítani a játékosokat az akcióval, épp ezért nem 2 kattintás lesz az aktiváció.

A jó hír, hogy nem kell sietni, ugyanis egészen május 30-áig van alkalmunk aktiválni a játékot.  Az aktiváció annyiból áll, hogy regisztrálunk egy fiókot az oldalon, majd letöltjük a játékot és 5 perc után örökké a fiókunkba marad, de sajnos csupán egyedül élvezhetjük majd az autóversenyzés izgalmait, ugyanis a multiplayer mód kimaradt a csomagból, persze ingyen egy single player játéknak is örülhetünk.

A játékot itt találjátok

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva