Egyéb

Íme a gamer vastrón! – Trónok Harcás gamer székeket dobtak piacra

metabro - 6 hónapja

A Trónok Harca-láz hazánkban is kőkeményen pusztít, de nem csoda, hiszen a világ legnézettebb sorozatáról beszélünk, ami hétről-hétre milliókat ültet a képernyők elé. Végre kihasználták a sorozat népszerűségét és immáron Trónok Harca motívumokkal ellátott gamer székeket is hazavihetnek a rajongók a Secretlab jóvoltából. Három mintázatot dobtak piacra, választhatunk a Stark, a Lannister és a Targaryen házak címerei között, de az biztos, hogy mindegyik nagyszerűen ki lett dolgozva.

Mielőtt még arra gondolna valaki, hogy pont olyan vastrón, mint amit a sorozatban láthatunk, sajnos ez “csupán” egy sima gamer szék, nem pedig 1000 kardból kovácsolt remekmű.

Székenként két típus közül lehet választani, a kisebb OMEGA modellt a 160-180 cm közötti felhasználóknak (110 kg-ig) találták ki, míg a TITAN modell a 175-200 cm-es felhasználóknak ajánlják 130 kg-os testsúlyig. Előrendelői áron az OMEGA modellt 389 euróért, a TITAN-t pedig 429 euróért kínálják, így nem épp olcsó mulatság, hiszen 125, illetve 139 ezer forintról beszélünk, de az árat betudhatjuk az egyediségének. A későbbiekben pedig jelentősen drágulni fognak a székek, így érdemes még az elején beszerezni őket!

A székeket itt találjátok: Secretlab

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva