Fortnite

A jövő fényesnek ígérkezik! – Megérkezett a Season 9 második teaser képe

metabro - 10 hónapja

Pörög az új szezon hete, már csak két napra vagyunk a Season 9-tól, az Epic Games pedig újból egy hype-fokozó képpel jelentkezett. Ahogy az lenni szokott, minden szezon előtt megszellőztetnek három promóciós képet, ami előrejelzi a közelgő Battle Pass tartalmakat.

Az első kép egy futurisztikus nindzsa karaktert és egy jövőteóriát hozott, sokan a közösségen belül úgy gondolják, hogy a két nagyváros, Tilted és Retail Row pusztulása két új, jövőbeli stílusnak adhat majd helyet a csütörtöki szezonstartkor. Egy biztos, már az első teaser jobban felkeltette a figyelmem, mint a nyolcadik szezon teljes Battle Pass tartalma, s ezzel a véleménnyel nem voltam egyedül. Ezzel tisztában van az Epic Games is, így biztosra vehető, hogy valami igazán nagyszabásúval készülnek május 9-re!

A jövőtéma tovább erősödött a mai előzetessel, egy űrkatona-szerű szerelésben láthatunk egy hölgy modellt, akit szinte biztosan feloldhatunk majd a Season 9 Battle Pass-szel. Azt nem tudni, hogy a karakternek lesznek-e feloldható stílusai, vagy egyáltalán reaktív lesz-e, ám első ránézésre úgy tűnik, a közösség megkapja azt a futurisztikus témát, amire vágynak.

Amire még felfigyeltek a játékosok, az a Creative Island-ek bővülése. Megjelentek ugyanis olyan városok, ahol coinokat lehet gyűjteni, amik kísértetiesen hasonlítanak Retail Row-ra és Tilted Towers-re, csak éppen ultramodern kiadásban. Könnyen lehet, hogy a Creative módban "béta tesztelik" az új építményeket, hogy aztán a kilencedik szezon során zökkenőmentesen át lehessen emelni a modelleket a Battle Royale módba.

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva