Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Tech
Ezt nehéz lesz überelni! - Így néz ki egy 700 milliós egyedi gamer PC
Ezt nehéz lesz überelni! - Így néz ki egy 700 milliós egyedi gamer PC

A tökéletes gépet minden gamer összeállította már fejben, viszont kevesen tehetik meg, hogy meg is vásárolják maguknak álmaik PC-jét. Egyedi gamer PC-ket számtalan alkalommal láthattunk már, viszont az igazi mesterművek nem túl gyakoriak, hiszen a külcsín rengeteg időt és pénzt emészthet fel, főleg ha valaki nem ért a moddoláshoz.

A pénz viszont egész biztosan nem állt a DAL213 néven ismert streamer útjába, aki a repülőgép szimulátorok megszállottja, épp ezért építette meg minden idők egyik legdurvább konfigját, ami egy repülőgép irányítófülkéjének szinte tökéletes mása. Itt nyugodtan hihetünk a szemünknek, ugyanis minden egyes panel működik, persze egy ekkora büdzséből ez már elvárható.

A gép lelke egy 10 magos Intel Core i9-7900X szerverprocesszor, emellé társul 3 darab 85"-os 4K felbontású gamer monitor, amiket külön Titan RTX-ek hajtanak. Az argentin streamer azt sem rejtette véka alá, hogy mennyibe került neki ez az egész, ez az összeg nem kevesebb, mint 2,5 millió dollár, azaz 723 millió forint. 

A gép darabjait Németországban készítették el neki, természetesen egyedi megrendelésre.

 

Ajánljuk még
×