Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
PUBG

A PUBG Corp. megerősítette: Nerfelték az UMP-t és buffolták a Vectort

metabro - 7 hónapja

A hajnali karbantartás ezúttal egy kicsit hosszabbra nyúlt, egy órával tolódott el, de ezen kívül semmilyen fennakadás nem történt. A karbantartást követően a PUBG Corp. közleményben jelezte a játékosoknak, hogy a 27. update-ben nem csupán a lőszertípuson változtattak, az UMP kapott egy kisebb nerfet, a Vectort pedig buffolták, ami elég meglepő, hiszen a Vector közelre mindig is remek választás volt, de mostantól már középtávra is jó választás lesz.

A torkolati tűz sebessége 400 m/s-ról 300 m/s-ra csökkent az UMP esetén, míg a Vector lövedékei mostantól 300 m/s helyett 380 m/s sebességgel hagyják el a fegyver csövét.

A torkolati sebesség (vagy lövedék kezdősebessége), a lövedék sebessége abban pillanatban, amikor elhagyja a lőfegyver csövét. 

Jogos a kérdés, hogy miért csak most szólnak róla, hiszen a 27. update március 20-án érkezett meg a teszt szerverekre, a PUBG Corp. viszont ezt “véletlenül kihagyta” a patch notes-ból. Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó alkalom, hogy valami kimarad a listáról. A játékosok is felemás érzéssel fogadták a hírt:

"Mostantól az UMP egyértelműen szar"

"Az UMP használhatatlan, állítsátok vissza a régire!"

"Távolra használhatatlan, legalább egy kis plusz DMG-t tehetnétek rá"

A fejlesztők egyelőre várják a visszajelzéseket, könnyen lehet, hogy ismét hozzányúlnak az UMP-hez a játékosok elégedetlensége miatt.

 

 

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva