Gate sponsorship Gate sponsorship
Fifa

In-Form Hazard lappal csábít az EA Sports – Megérkezett a TOTW 34

metabro - 7 hónapja

Szinte észre sem vettük, máris eltelt egy hét, ennek köszönhetően pedig megérkezett a 34. hét kiemelt kerete. Az elmúlt hetek eresztése meglehetősen felejthetőre sikerült, mondjuk ebben nagyban közrejátszottak az újabbnál újabb speciális SBC-k, egy április játékosa díj nyertesének árnyékában pedig nem egyszerű kiemelkedő TOTW ajánlatot piacra dobni.

Az eheti sem fogja feltétlenül sokkos állapotba hozni a játékosokat, a Premier League keretet kedvelők mindenképpen nyitni fognak pár paklit, valamint a Bundesliga csapatokkal játszók is elgondolkodhatnak pár csomag beszerzésén. A többiek esetében pedig sajnos mindegy, hogy mennyire magas szám csücsül a kártyájukon, ha a nemzetiségük, vagy a bajnokságuk nem kompatibilis a meta keretekkel. Ilyen például Bruno Fernandes eheti lapja, amiért ölnének a játékosok, ha a spanyol ligában játszana, ám mivel "csak" a Sporting játékosa, ráadásul még portugál is, valószínűleg csak nagyon kevesen fogják használni, a többiek pedig megtartják SBC-be, esetleg amíg még lehet, keresnek rajta egy kevéske Coint. Gómez 88-as CAM lapja még egy szép bővítése lehet egy Seria A csapatnak, őrá érdemes lesz figyelni a játékospiacon.

Kimmich lapját biztosan nagyon sokan fogják használni a Bundesligára épülő keretekben, elvégre ez egy meglehetősen erős lapnak ígérkezi a statisztikái alapján. Ilyen statokkal simán középpályás is lehetne. Vincent Kompany bombagólja is In-Form kártyát ért a hétvégén, a belga védő teljesítményét 86-os kártyával honorálta a kiadó, ami talán a játékos neve miatt fog jó áron fogyni, egyébként a statjai alapján simán egy SBC-be ajánlanánk.

A hét egyértelmű aduásza a Chelsea-ből feltehetően nyáron távozó Eden Hazard legújabb In-Form kártyája. Ezúttal 95-ös összesítést kapott az LW pozícióba pakolt lap, ehhez 95-ös Pace, 93-as Passing, 98-as Dribbling és 89-es Shooting tartozik, vagyis egy igazi gépezet lesz a támadósorban. Már most sajnáljuk azokat, akiknek ez ellen a lap ellen kell játszaniuk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva