Gate sponsorship Gate sponsorship
Fortnite

Jön a hivatalos Fortnite x John Wick esemény!

metabro - 7 hónapja

Rendesen rákapcsolt a nagyobb kollaborációkra a kiadó, a marshmellos és marveles együttműködések után egy váratlan esemény érkezik hamarosan, a Season 9 forrásfájljai ugyanis egy Fortnite x John Wick eventet jeleznek előre!

Nem először találkozik a két név egy mondaton belül, a Season 3 Tier 100-as Outfitje például kísértetiesen hasonlított a Keanu Reeves által megformált bérgyilkosra, sőt, még a hozzá tartozó Pickaxe is a filmre utalt. A harmadik szezon egyébként telis tele volt ilyen jellegű popkulturális utalással, a bevezető férfi űrhajós skin a Mentőexpedíció című filmből Matt Damon karakterét kapta alapjául, míg a Rustlord skin a Galaxis őrzőiből jól ismert Star-Lord karakterét idézte.

Azóta a legutóbbi Endgame esemény során az igai Star-Lord is a játék részévé vált, s most úgy tűnik Reaper mellé is érkezhet egy hivatalos John Wick skin!

A forrásfájlok között ugyanis megjelent egy "Assassin Suit" nevű kozmetikai szett, aminek a megjelenítési neve nemes egyszerűséggel, csak "John Wick" lett.

És ha már hivatalos esemény, a küldetések sem fognak elmaradni ezúttal sem!

Az exkluzív LTM a Wick's Bounty nevet fogja viselni, s ahogy az lenni szokott, speciális kozmetikai tartalmakat fogunk tudni megnyitni a filmes univerzumból.

A leak ráadásul még egy új fegyver megjelenését is bebizonyította, a feladatok ugyanis arra kérnek minket, hogy sebezzük ellenfeleinket egy Tactical Assault Rifle-lel, ami jelenleg nem része a játék fegyverarzenáljának.

Bízunk benne, hogy ez az esemény is akkorát fog ütni, mint az eddigiek!

    

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva