Egyéb

Olyan erős, amennyi elixírt költöttél rá: bemutatkozik Blob, az egyik legjobb lapötlet!

metabro - 9 hónapja

Viszonylag ritka az, hogy a Supercell a közösségi ötletekből merítsen – legalábbis lapok terén -, de volt már rá példa. Pont emiatt nagyon ritkán mutatunk meg lapötleteket (pedig rengeteg a kiadói ötleteknél kreatívabb lap kering az interneten), de ezt most muszáj volt: egy olyan legendary kártyát tervezett Ehvaskinho, amit minél több elixírért játszunk ki, annál többet tud: íme Blob!

Látható, hogy ha:

  • 1-3 elixír közötti költséget áldozunk rá, akkor Blobins néven jelenik meg: a goblinokhoz lehet hasonlítani őket, 2, 3 vagy 4 jelenik meg költségtől függően
  • 4-6 elixír között: ha 4, akkor 3 Blobarians (barbár szerű lény) jön, ha 5, akkor ugyanezek halálukkor felrobbannak, ha 5, akkor 50%-os életnél megkapják a Rage spell hatását
  • 7-9 elixír között: ha 7, akkor egy gólem szerű lényt kapunk, mely halálkor 2 goblin szerű lényt spawnol, 8 elixírnél ugyanez, csak halálkor lassítja a közeli egységeket, míg 9-nél ráfut (charge) a toronyra, de elveszti 30% életét ütközéskor (igaz, háromszoros sebzést visz be)
  • 10 elixírnél jön Big Blob, aki egyedi: masszív sebzést okoz, de minden ilyen alkalommal veszít 8% maximum életet. Elhalálozáskor robban és lassít, valamint visszaad 3 elixírt is! 

Nagyon érdekes lap: nyilván nehéz lenne balanszolni, mert mindig jó valamire, de talán nem lehetetlen. 

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva