Counter Strike

Sony Xperia 10 nyereményjátékkal és magyar közvetítéssel érkezik a BLAST Pro Madrid!

metabro - 9 hónapja

A metabro.hu csapata ezt a BLAST Prót is elhozza a nappalitokba, a hivatalos twitch csatornánkon pörögnek majd a meccsek, magyar kommentárral! A szokásos BLAST-os lebonyolításra számíthatunk, előre vétózott mapok, nincsenek hosszabbítások, ezért nagyobb csúszások sem szoktak fellépni. Pénteken Benccce és dokiúRRR közvetítik a meccseket, szombaton Hemi, Zsokker és Fehér Martin vár titeket a streamen. A menetrend a következő:

Nyereményjátékunk is lesz természetesen, a nyeremény pedig egy Sony Xperia 10 lesz. Most jelent meg egy új tesztünk a mobilról, érdemes elolvasni, illetve megnézni a teszt videót:

A telefonért már csak kettő versenyen át gyűjthetitek a pontokat, a madridin és a los angelesin. A BLAST Pro Miami-in szerzett pontjaitokhoz adódik hozzá a következő kettő. 

Képünk csak illusztráció!

Első lépésként szeretnénk tisztázni, hogy csak bejelentkezett Twitch felhasználók tudnak részt venni a pontgyűjtésben, kizárólag a metabro.hu Twitch csatornáján (érdemes tehát bekövetni a csatit, nehogy lemaradjatok róla). Ha bejelentkeztetek, van még egy fontos dolgotok! A metabro.hu oldalon a jobb felső sarokban a "Twitch bejelentkezés" gombra kattintani, és elfogadni az összekapcsolást:

Miután elfogadtátok az összekapcsolást a saját twitch profilotokkal, a következő képet kell látnotok, alább pedig a nyereményeket:

Most, hogy ezt tisztáztuk, nézzük át hogyan is épül fel a nyereményjáték:

Hogyan kaphatok droppot? A közvetítést figyelő nézők kétféleképpen kaphatnak droppot, vagyis pontokat. Ha nézitek a közvetítést, illetve ha elcsíptek egy-egy epic pillanatot a közvetítés alatt.

 • Ha valaki legalább 10 percig nézi a közvetítést, azért 10 pont jár. Minden befejezett 10 perc után íródnak jóvá a pontok, ez a pontgyűjtés teljesen automatikus. Ahogy a Majoron minden kör után droppolhat ládát, itt 10 percenként fixen droppol pontot. 20 perc után 20 pont, 30 perc után 30 és így tovább. Bármikor újra folytatható, a megszerzett pontok nem vesznek el, de ahogy a Majoron is, itt sem érdemes lelépni a csatornáról ebéd vagy vacsora alatt. Hadd gyűljenek csak az értékes pontok, még akkor is ha te valamiért AFK vagy.
 • A másik pontszerzési mód a közvetítés élményszámba menő eseményei alatti extra pontok. Hosszabbításba megy a meccs, befigyel egy ACE, vagy valaki lehozza az 1v3-at? Ilyen felfokozott izgalmak és szépségdíjas megmozdulások után a kommentátorok extra ponttal jutalmazzák majd a csatornán lévő nézőket. Érdemes tehát figyelni a meccseket, hogy ne maradjatok le az extra pontokról se az automatikusan járó droppok mellett.

Mire jó a drop? A dropban esett pontokból a Sony Xperia 10-re licitálhattok a későbbiek folyamán. Hogy fogok ilyen sok pontot összeszedni? A pontgyűjtés erre a versenyre, az előző, illetve a következő BLAST Próra szól, így rengeteg pontot gyűjthettetek! Az automatikus pontokat nem lehet befolyásolni, azokból 10 percenként 10 jár fixen, minden nézőnek. Az extra pontok viszont a meccs minőségén múlnak, az alábbi megmozdulások után garantáltan járnak plusz pontok a nézőknek:

 • 30 extra pont:
  • Hosszabbítás a meccsen
  • Késelés
  • ACE
  • 30+ kill a meccs végén, egy embertől
 • 15 extra pont:
  • Technikai szünet
  • 1v3 vagy durvább clutch
  • Gránát kill
  • 20+ kill a meccs végén, egy embertől

Honnan tudom, mennyi pontom van? Saját pontjaidat bármikor lehívhatod a "!token" paranccsal, így mindig tudni fogod, hány pontból nevezhetsz a következő nyereményjátékra. Telefonról nézve is kaphatok dropot? Természetesen, az egyetlen feltétel, hogy jelentkezz be a Twitch fiókodba, mert csak úgy tudod megkapni a megszerzett dropokat, pontokat. Mikor válthatom be a pontokat? A BLAST Pro Los Angeles versenyén.

A közvetítés pénteken este tizenegykor indul, jó pontvadászatot mindenkinek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva