Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
LOL
Nem mondott még le a Clash-ről a Riot Games - Wukong játékmenet változtatást kaphat hamarosan
Nem mondott még le a Clash-ről a Riot Games - Wukong játékmenet változtatást kaphat hamarosan

Riot Meddler újból klaviatúrát ragadt és legépelt pár sorvezetőt, hogy mégis mire lehet számítani a jövőben, mit hozhat nekünk a 9.11-es frissítés, milyen karakterekkel terveznek többet, sőt újból megtört a Clash körüli csend.

Bevezetésnek a rioter leírta, a 9.11 elsősorban a 9.10 nagyobb változtatásaira fog fókuszálni, egészen pontosan készenléti üzemmódban lesznek, hátha szükség lesz egy azonnali lépésre. Ebben a témában érintett a Guinsoo's Rageblade, Yummi, a League of Legends legújabb karaktere és Aatrox. A Rageblade és Aatrox változtatások egyértelműen megzavarhatják a játék állóvizét, így minden eshetőségre fel kell készülnie a Riotnak, hátha máshogy reagál a karakter és a tárgy a módosításokra az éles szervereken, mint a tesztszerveren. Mindez igaz Yuumira is, bár az ő esetében ez egy elvárt dolog, reméljük, hogy egyensúlyban van a hős és nem kell őt megpiszkálnia a fejlesztőknek, de tény, az óvatosság sosem árt.

A Clash egy igazi káosz, többen már elengednék a játék beépített kompetitív bajnokságmódját, ám a Riot Games két kézzel kapaszkodik bele, elvégre a potenciál hatalmas benne. A legutóbbi hatalmas égés után el is csöndesedett a kiadó a játékmóddal kapcsolatban, most Meddler törte meg először a csendet, ám ő is csak annyit tudott róla közölni, hogy az elkövetkező hónap során (remélhetőleg ez még május), a Riot egy hosszabb, hivatalos jelentést fog közölni a Clash-ről. De megnyugtatta a közösséget, folyamatosan fejlesztik a módot, egy komolyabb technikai felturbózáson pörögnek éppen.

Ami viszont meglepő volt, hogy Meddler külön kiemelte Wukongot, aki lehetséges, hogy egy kisebb játékmenetbeli átalakítást kaphat a 9.11-ben. Sok részletet nem osztott meg az átalakításról a rioter, viszont azt elárulta, jövőhét kedd magasságában szeretnék fellőni az "új" Wukongot a PBE-re, hogy szélesebb körben tesztelhessék a változtatásokat. A W képességén szeretnének elsősorban változtatni, amit jelenleg tesztelnek az egy auto attackoló klón, ami Wukong AD-jának egy részét osztaná ki sebzésként, ahelyett, hogy egy pörgőütés után egyszerűen csak kipukkanna.

Összességében érdekes koncepciónak hangzik, jövőhéten minden kiderül! A Clash kipofozását pedig majd csak akkor hisszük el, ha éppen játszunk benne...

Olvastad már ezeket a cikkeket?

Ausztrália, Amerika, Európa, Ázsia - sose volt még ilyen vegyes a Major Top4

Először fordul elő a CS:GO Major tornáin, hogy a 4 elődöntős csapat 4 különböző kontinensről származzon.

Két tagjától is megvált a BP5

A V4 kvalifikáció után drasztikus változtatásokat eszközöltek a Budapest Five-nál.

×