Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
Akciók

Akciófigyelő: Ezúttal két Steames játékot húzhatunk be ingyen!

metabro - 7 hónapja

Pár napja még a Grid Autosportot húzhattuk be (ez az akció azóta is él), viszont Steames ingyen játékról már régen hallottunk. Ennek most vége, hiszen ezúttal két címet is behúzhatunk, viszont nem árt sietni, ugyanis ezek az akciók sajnos csupán rendkívül korlátozott ideig élnek.

Age of Wonders III

A Humble Bundle jó szokásához híven ezúttal is egy 30 eurós játékot kínálnak teljesen ingyen, amit a Steamen is aktiválhatunk. Az Age of Wonders 3 egy taktikai stratégia elemekkel megfűszerezett szerepjáték, mely a neves, ám viszonylag szűk rétegnek szóló sorozat Triumph Studios által fejlesztett epizódja. A játékban egy klasszikus fantasyvilágban kell birodalmat építenünk egy hősön keresztül, aki, ahogy az az RPG-kben szokás, lehet felfedező, mágus, druida, harcos vagy pap. 

A PC Guru a következőt írta a tesztjében:

"Az Age of Wonders 3 tele van csodálatos helyekkel, de ezek a csodák túl könnyen elérhetők, túl gyorsan kapunk meg mindent. A Tier 4-es, tehát legkomolyabb lényekből korlátlanul csemegézhetsz, nesze neked végjáték, ráadásul amikor 50-60 sereg mozdul a kör végén (szimultán és classic mód is van), akkor csúnyán beszaggat a játék. A szavatosság persze megvan, hiszen a többjátékos módban a szabadon generált térképek az idők végezetéig kitartanak, és ott van még a pályaszerkesztő is – csak hát az a fránya végjáték…"

A játékot innen tudjátok behúzni

Divide By Sheep

 

A Divide By Sheep egy remek ügyességi platformer, amiben fejtörő feladványok százával kaptak helyet. Az aranyos grafika ne tévesszen meg senkit! A Steamen május 13-áig ingyen behúzhatjuk az amúgy 5 eurós játékot.

Ezt pedig itt találjátok

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva