Fifa

Erre vártunk egész évben! – Megérkezett a FIFA 19 Community Team of the Season

metabro - 10 hónapja

Már harmincnégy játékhéten vagyunk túl, ennyi kellett ahhoz, hogy elérkezzünk a játék legizgalmasabb időszakához. Hétről hétre mint a messiást úgy várjuk a szerdát, hogy kiderüljön, melyek azok a játékosok, akik felturbózott kártyákat fognak kapni, akikért megéri majd paklikat vadásznunk. Nos, ezúttal az egész éves gürcölés számítani fog, nem csak egy hétvégi teljesítmény, így egyértelműen tele lesznek a paklik olyan lapokkal, amik meg fogják őrjíteni a játékosokat és komoly pénzköltésre fogják őket ösztökélni.

Ha valami, akkor a TOTS egy olyan időszak, ami komoly veszélyekkel járhat, így a nagy ünneplés közepette azért felhívnánk a figyelmet arra, hogy ugyan ezek a lapok tényleg olyan minőségiek, amilyennek látszanak, de sajnos épp ezért félelmetesen ritkák és nagyon sok pénzünkbe fájhat akár egyet is bontani. Egy-egy pakli mindig belefér, de igyekezzünk mértékkel költekezni! (Ezért a sorért most biztosan nem kedvel az EA…)

Persze szereti ösztönözni a játékosokat ilyenkor a kiadó, tonnányi Lightning Round és egyéb exkluzív pakli érkezik majd a Store-ba, hogy elkezdhessük a kártyavadászatot! Az őrült, több héten át tartó menet pedig csak most kezdődik!

Íme a hivatalos EA Sports bejelentés a Community Team of the Seasonről:

Ők még csak nem is a "hivatalos" TOTS kártyák, de máris bőven van értelme rájuk szabadulni. Végre az öreg Zlatan is régi színében tündökölhet, a TOTS lapja ugyanis egy félelmetes, 87-es Pace stato kapott, ami miatt innentől kezdve az egyik legrettegettebb csatára lesz a játéknak. A Premier League csapattal rendelkezők örülhetnek a Community csapatnak, ugyanis Stones, Wan-Bissaka, Sissoko és Alderweireld személyében komolyan meg tudják szilárdítani a keretük védekező harmadát. De nincs is értelme kiemelgetni a bajnokságokat és a játékosokat, egytől egyig az összes TOTS kártya megéri a pénzét, vagy így vagy úgy biztosan meg fogja érni előkaparni őket egy csomagból.

Jó nyitogatást!

Láttad már a hét csapatát?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva