Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
LOL
Little Demon Tristana bekerült a 9.11-es ciklusba - Jövő héten már tesztelhetjük a PBE-n!
Little Demon Tristana bekerült a 9.11-es ciklusba - Jövő héten már tesztelhetjük a PBE-n!

Igazán rápörgött a közösségi témákra a Riot Games, miután lehetőséget adott a játékosoknak, hogy eldöntsék, melyik karakter kapjon VGU-t 2020-ban, érkezett egy fejlesztői naplóbejegyzés is, a szintén játékosok által megszavazott Little Demon Tristana skin jelenlegi állapotáról.

Tristana véglegesnek tekinthető modellje és textúrái - Riot Games

Ez egyébként a játék második közösségi kinézete, elsőre Illaoi egyik skinjének témáját választhatták meg a játékosok, s legutóbb Tristana közelgő új kiadásának sorsa is a közösség kezében dőlt el. A három felvázolt opcióból a Little Demon Tristana vonulat került ki győztesként, aminek tervezését és fejlesztését azon nyomban elkezdte a Riot Games kijelölt csapata. Az ilyen jellegű közösségi projektek akkor működnek csak igazán, ha a fejlesztő bevonja a közösséget is a folyamatba, amit a Riot úgy oldott meg, hogy bizonyos időközönként meg-megjelenítettek egy fejlesztői naplóbejegyzést, amiben felvázolták éppen merre járnak a skin munkálataival. A játékosok minderre reagáltak, s ha szükség volt a változtatások eszközölésére, még időben megléphette a kiadó.

Most viszont úgy tűnik, hogy hamarosan a célegyenesbe ér a Little Demon Tristana skin, Riot Stellari twitteren jelezte, hogy hamarosan már a PBE-n is tesztelhető lesz a skin, ráadásul szeretnék ha már a 9.11-es ciklussal élesedhetne és a játékosok megvásárolhatnák.

Most nagyon úgy tűnik, hogy révbe ért a karaktermodell kialakítása, sőt az előző mérföldkőhöz képest nagyot változtak az animációk és hanghatások is. A teljes jelentést IDE kattintva olvashatjátok át.

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×