League of Legends

Szavazz a 2020-as Champion VGU alanyára! – Íme az öt választható hős

metabro - 10 hónapja

Azért is kedveljük nagyon a Riotot, mert szavahihető. Néhány hete érkezett egy Chamipon Roadmap, amiben felvázolta nekünk a kiadó, hogy mégis mire lehet számítani a hősök terén idén. Ebben a blogposztban szó esett a VGU-król is, vagyis azokról a karakterfrissítésekről, amiben nemcsak a játékmenet, hanem a történetük és a külsejük is változik az alanyoknak. A Riot meg van elégedve a fejlesztői eddigi munkájával, az előzetes terveik alapján elkészítettek minden VGU-t, amit feltétlenül szerettek volna. Vissza is kívánnak térni az új hősök útjára, elvégre mostanában több volt a VGU, mint a teljesen új hős. Habár véleményem szerint ez nem volt egy komoly probléma…

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a Riot Games felhagy a VGU-k készítésével, egyszerűen csak visszavesznek egy kicsit a lendületből és új területekre fókuszálnak. S mivel nem tervezik teljesen befagyasztani a VGU projektet, ezúttal a League of Legends közösség kezébe adta a döntés lehetőségét a kiadó, a játékosok dönthetik most el ugyanis, hogy 2020-ban ki kapjon teljes átalakítást!

Öt karaktert jelölt ki a kiadó, akik közül a közösség választhat, s meg kell, hogy mondjam, lenyűgöző lett a lista, ezek a karakterek tényleg igényelnek egy kis törődést.

A választható öt karakter: 

  • Dr. Mundo
  • Fiddlesticks
  • Nocturne
  • Shyvana
  • Volibear

A szavazatok leadására nem adott végtelen időt a kiadó, május 15-ig voksolhatnak választottjukra a játékosok, ez után lezárja a Riot a szavazást és kihirdeti 2020 VGU-jának alanyát. Egy ilyen nagy átalakítás nem öt perc alatt készül el, így abszolút érthető, hogy nem szeretne sokat teketóriázni a Riot, a fejlesztőknek idő kell arra, hogy megtervezzék az új irányt, az új modellt na meg azt, hogy a játékmenet milyen irányt vegyen.

A szavazataitokat a hivatalos League of Legends Nexus oldalon adhatjátok le, amit IDE kattintva el is értek!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva