Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
Fortnite
Újabb kompenzáció az Epic-től! - Ezúttal a Blackheart és Hybrid kihívások adták meg magukat
Újabb kompenzáció az Epic-től! - Ezúttal a Blackheart és Hybrid kihívások adták meg magukat

Bugok könnyedén előfordulhatnak egy olyan hatalmas frissítés megjelenése után, mint amilyen a tegnapi v9.0 is volt. Egészen stabilnak volt mondható a játék a szerverek élesedése után, így azt hittük ezúttal megússzuk komolyabb játékhibák nélkül.

Nos, talán a komolyabb részt ténylegesen átvészeltük, ám a hibátlantól igazán messze voltunk. A Blackheart és Hybrid kihívások ugyanis nem működtek jól az új szezon startja után, holott ezeket a feladatokat szezonokon átívelve kéne tudnunk teljesíteni.

Az új rendszerben előfordult, hogy a játékosok teljesítményét nem figyelte a Blackheart és Hybrid küldetések teljesítéséért felelős algoritmus, így gyakorlatilag teljesíthetetlenné váltak a feladatok, a feloldható tartalmak pedig feloldhatatlanná váltak.

Szerencsére az Epic Games-nek nem kellettek napok ahhoz, hogy felfigyeljenek a hibára, amint a tudtukra jutott ez a kellemetlenség, hivatalosan bejelentették a javítást.

Ugyan maga a gyógycsomag még nem érkezett meg, s nem is hotfix formájában fogják orvosolni a kellemetlenséget, a 9.01-es frissítéssel biztosan élesedni fog a fix. Ezt is egy hivatalos tweet formájában közölte az Epic Games, valamint azt is kiemelte a kiadó, hogy a kellemetlenségek miatt a javítás mellé bónusz ajándékot is fognak csatolni az érintetteknek.

Azt még pontosan nem tudni, hogy mit jelent a szóban forgó "bónusz", de ajándék lónak egyébként sem nézzük a fogát, örülünk, hogy lelkesen kompenzálja a saját hibáit a kiadó.

  

Olvastad már ezeket a cikkeket?

Egy amatőr csapat toxic viselkedése miatt teljesen kiakadt a CoD közösség

A hirtelen jött siker azonnal a csapat fejébe szállt.

Season 4, Erangel 2.0, fegyver és járműbalansz, autórádió és további újdonságok a 4.1-es Update-ben

A PUBG Corp. újragondolta szinte az egész játékot. Megannyi új tartalom érkezett és a korábbiakhoz is alaposan hozzányúltak.

Az a hülye WC-s szabály... Élőben bannolták ki Dr DisRespect Twitch csatornáját

A népszerű streamer élete első IRL adását pörgette, amikor belefutott egy szabályba, amiről eddig vélhetően fogalma sem volt.

×