Fortnite

Jópofa easter egg, vagy közelgő esemény? – Fortnite x Stranger Things

metabro - 9 hónapja

Kissé vicces volt leírni a címben a "Fortnite x Stranger Things" felütést, de ami azt illeti, pontosan ugyan ennyire volt furcsa a marshmellos és a marveles eseményekről írni, arról nem is beszélve, hogy John Wick is hamarosan megjelenik a Fortnite univerzumban.

Épp ezek miatt nem lehet kizárni már semmilyen kollaborációs lehetőséget! Az Epic Games-nél ezt tökéletesen tudják, ezért is húzzák a rajongók és a játékosok agyát folyamatosan valamilyen easter eggel, ami vagy jelenthet valami komolyabbat a jövőben, vagy csak simán poénnak szánták.

Forrás: Reddit

Ilyen kétes megítélése van az egyik legújabb üzletnek Mega Mallban, a Scoops Ahoy Ice Cream Parlor például már mind a Fortnite, mind pedig a Stranger Things világában jelen van! 

Ha oldalt kéne választanom, én magam inkább easter egg párti vagyok ebben az esetben, nem tudom határozottan elképzelni, hogy az Epic Games kollaborálna egyet a Netflix-szel és a Stranger Things világát egy rövid időre összemosnák a Fortnite-éval.

A bevezetőben említett John Wick esemény viszont már itt van a kertek alatt, íme minden, amit a "Fortnite x John Wick"-ről tudunk:

    

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva