Fortnite

#EsportReady – Egy bug végezte ki Ninját a legutóbbi World Cup kvalifikációs kupán

metabro - 9 hónapja

A közkedvelt Twitch streamer éppen fejest ugrott a Fortnite World Cup ötödik kvalifikációs hétvégéjébe, ahol egyértelműen a győzelemre kívánt törni, s ezzel növelni az esélyeit a világkupára való kijutásra. Ám nagyon úgy fest, hogy Ninjának a Solo Open során nem az ellenséges játékosok, hanem maga a játék volt a legnagyobb ellenfele.

A Fortnite közel sem bugmentes játék, de azt azért nem mondanánk, hogy az időről időre felbukkanó hibák játszhatatlanná tennék az Epic Games lövöldéjét. Tény, vannak idegtépő problémák, de többnyire ártalmatlan hibákról beszélünk. Sajnos Ninjának sikerült belszaladnia egy jelentékeny hibába, olyannyira, hogy az instant ki is végezte őt, ezzel hátráltatva menetelését a kvialifikációs kupán.

Ninja éppen Lazy Lagoon mellé kívánt landolni, amikor egy érdekes hibának köszönhetően egyszer csak eltűnt a Glidere, aminek következtében szabadesés után rendesen fűbe is harapott.

Ezzel egy előkelő, 99. helyezéssel ugrott neki a besorolónak. A jelenet után a streamer meg se tudott szólalni, egyedül egy sokatmondó tekintetett tudott a nézői felé intézni, majd pedig végtelen idő hiányában máris nekivetette magát a következő mérkőzésnek.

A probléma ezzel csak az, hogy a Fortnite World Cup Online Open kvalifikációk egy 10 meccses ciklus alapján pontoznak, vagyis egy ilyen hiba komolyan belerondíthat egy-egy játékos továbbjutási esélyeibe. Ninja valószínűleg nem fog a falnak menni, ha esetlegesen nem jut ki a világkupára, bár benne is van egy kompetitív véna, ami a streamer sikerei mellett motiválják az esport világban is. Itt tényleg azzal van a legnagyobb gond, hogy ha mindez egy Ninjával megtörténik, könnyedén megtörténhet egy mezei játékossal is, akinek tényleg nagyot lendítene az életén egy sikeres World Cup szereplés, de nem kap esélyt a bizonyításra, mert a játék megőrül a keze alatt…

Ezt olvastad már?

   

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva