Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
PUBG
Shroud elárulta: Így reformálná meg a battle royale műfaját
Shroud elárulta: Így reformálná meg a battle royale műfaját

Shroud ismét hangot adott nemtetszésének.

Ha valaki, akkor shroud igazi battle royale szakértő, hiszen kivétel nélkül az összes nagy címmel huzamosabb ideig játszott, épp ezért érzi nagyszerűen azt, hogy mit kellene másképp csinálni. A battle royale-ok kora már szépen lassan kezd lecsengeni, viszont azért nem kell teljesen leírni a műfajt, hiszen a hibák ellenére bőven van benne potenciál. 

"Arra nincs lehetőség, hogy a játék eleji RNG-től (szerencsefaktortól), ami a lootot meghatározza megszabaduljunk. Ez maradni fog,de épp ettől izgalmas az eleje. De innentől kezdve egyre kevésbé izgalmasak a mérkőzések, ez pedig a mid-game-nek köszönhető. A mid-game-ben ugyanis mindenki csak bujkál, a végjáték épp emiatt egy nagy káosz."

Az sosem volt titok, hogy shroud inkább az akciódúsabb játékstílust kedveli, de az is igaz, hogy a nézők sem az unalmas rejtőzködések miatt kapcsolják be a streamet. 

"Valamit tenni kellene, hogy a végén ne az legyen, hogy 40 ember él még a végjátékban, mert így a skill egyáltalán nem számít, hanem mindig a legszerencsésebb nyeri a meccset. Ennek pedig nem így kellene lennie."

Némi változtatásnak egész biztosan sokan örülnének, főleg az ügyesebb játékosok, de hogy mi az a valami? Az már egy másik kérdés...

 

  

Olvastad már ezeket a cikkeket?

PUBG Twitch Rivals: Izgalmas estén vagyunk túl!

1950 dollárt lőttek össze maguknak a magyar párosok!

Így tudod behúzni az ingyenes fejsze skint a PUBG-ban!

A PUBG Corp. ismét kedveskedett egy ajándék skinnel!

LOLbox-image

Megint csak hőbörögnek, de nem gondolkodnak a játékosok - Morde ultiját több képességgel is meg lehet szakítani

Ha egy kis időt szánunk rá, máris nem tűnik olyan erősnek és legyőzhetetlennek.

×