Fortnite

Eddig bírták a profik – Követelik a Drum Gun eltávolítását

metabro - 9 hónapja

A nyolcadik szezon végén sor került egy egészen rendhagyó élő eseményre, ami a köznyelvben csak "Vault Event"-ként terjedt el. A játékosoknak lehetőségük volt valós időben szavazni egy korábban már eltávolított fegyverre vagy tárgyra, s amire a legtöbb voks érkezett, az az elem került vissza a játékba. A győztes pedig végül a Drum Gun lett.

Furcsa volt az esemény, ugyanis én őszintén szólva arra gondoltam, hogy az event utáni frissítéssel tér majd vissza a Drum Gun, de amint lepörgött előttünk a scriptelt jelenet, máris felbukkant a játékban a fegyver.

Azóta meghatározó része a fegyvermetának a Drum Gun, egyértelműen az egyik, ha nem a legerősebb fegyvere jelenleg a Fortnite-nak. Ezt pedig rendesen utálják a profik. Már az első vaultolása is a kompetitív játékosok miatt történt, nem tudta rendesen egyensúlyban tartani a kiadó a tárgyat, ezért inkább visszavonultatták. Most viszont a közösség dönthetett, így elméletben nincs is miért reklamálni… Összességében nem is hőbörögnek a játékosok, egyedül a streamerek és igazolt profik húzzák a szájukat a fegyver hallatán. Szerintük ugyanis túl sok esélyt ad a "gyengébb" játékosoknak arra, hogy legyőzzék a "jobbakat".

 

A legutóbbi frissítés során az Epic Games annyit hajlandó volt megtenni, hogy csökkentette a fegyver előfordulását, ám ez maximum a korai szakaszban segít, a top 10-es szituációkban vagy így, vagy úgy, de egy-két Drum Gun biztosan elő fog fordulni. Amivel összességében szerintem semmi baj nincs, a Pump Shotgun is nyolc szezonon keresztül uralta a játékot, most úgy tűnik a Drum Gun a vezér.

A fegyverkérdést megoldására bőven van ideje az Epic-nek, jelenleg a World Cup küszöbén jobban teszi a kiadó ha azokra a játékhibákra koncentrál, amik az egész játékmenetet képesek szétbarmolni. A profiknak pedig addig is ildomos lenne megtanulni a jelenlegi játékrendszerben teljesíteni, nem pedig folyamatosan azon pörögni, hogy mennyivel jobb volt nekik korábban. Abból ugyanis nem fognak tudni megélni…

Ezt láttad már?

  

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva