Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
CSGO
Ez még nagyon gyenge, NEO visszatérésén pont a VP-től kaptak ki
Ez még nagyon gyenge, NEO visszatérésén pont a VP-től kaptak ki

Tegnap reggel még pletykaként írtunk róla, délután már valósággá vált, hogy NEO a FaZe-be igazol. A bejelentés másfél órával az első hivatalos meccsük előtt történt, ám nem jött össze a bravúr, NEO korábbi csapata, a Virtus.Pro ellen. 

Az első pálya Nuke volt, amit a lengyel csapat választott magának. Az első félidőt gond nélkül, 10:5-re nyerte a FaZe CT oldalról. Majd a VP olyat csinált, amire szinte senki sem számított: lehoztak 11 kört zsinórban, és ezzel megnyerték az első pályát.

Ezek után jött az európai sztárcsapat választása, Overpass. Az első félidőt itt is nyerték, ezúttal 9:6-ra, ugyanakkor T oldalon. Bár nem volt gyerekjáték, végül 16:13-ra be tudták húzni a saját választásukat. A harmadik map Mirage volt, ahol az első félidőt ezúttal a Virtus.Pro nyerte meg, 9:6-ra, T-ből. Ez egyáltalán nem lett volna vészes, azonban a térfélcsere után a FaZe egy kört sem tudott betámadni, így 6:16-ra kikaptak. Ezzel a FaZe-nek elúszott a szériagyőzelemmel való kvalifikálás az offline döntőre. 

Olvastad már ezeket a cikkeket?

Steam figyelő: A PUBG újabb mélypontra ért, a CS:GO már a spájzban van!

A Dota 2 már három hónapja átvette a vezetést, az előny pedig már-már behozhatatlannak tűnik

LOLbox-image

Már Gold szintű a Twitch chat a Teamfight Tactics-ban

Ez azért sokaknak igencsak kellemetlen lehet.

ZywOo MVP címet, a Liquid a döntőt nyerte tegnap - ESL One Cologne 2019

A franciáknak nem jött össze a trónfosztás, a Liquid pedig rendesen megszedte magát.

×