Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
CSGO

Ez még nagyon gyenge, NEO visszatérésén pont a VP-től kaptak ki

metabro - 7 hónapja

Tegnap reggel még pletykaként írtunk róla, délután már valósággá vált, hogy NEO a FaZe-be igazol. A bejelentés másfél órával az első hivatalos meccsük előtt történt, ám nem jött össze a bravúr, NEO korábbi csapata, a Virtus.Pro ellen. 

Az első pálya Nuke volt, amit a lengyel csapat választott magának. Az első félidőt gond nélkül, 10:5-re nyerte a FaZe CT oldalról. Majd a VP olyat csinált, amire szinte senki sem számított: lehoztak 11 kört zsinórban, és ezzel megnyerték az első pályát.

Ezek után jött az európai sztárcsapat választása, Overpass. Az első félidőt itt is nyerték, ezúttal 9:6-ra, ugyanakkor T oldalon. Bár nem volt gyerekjáték, végül 16:13-ra be tudták húzni a saját választásukat. A harmadik map Mirage volt, ahol az első félidőt ezúttal a Virtus.Pro nyerte meg, 9:6-ra, T-ből. Ez egyáltalán nem lett volna vészes, azonban a térfélcsere után a FaZe egy kört sem tudott betámadni, így 6:16-ra kikaptak. Ezzel a FaZe-nek elúszott a szériagyőzelemmel való kvalifikálás az offline döntőre. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva