League of Legends

Zac visszakapja a régi ultiját a 9.11-es frissítéssel

metabro - 1 éve

Hamarosan visszatér a jó öreg pattogógép.

Ha játszottál már 2013-ban is, akkor biztosan emlékszel arra, hogy Zac akkoriban nem úgy működött, mint jelenleg az éles szervereken. A hős sokkal inkább volt agresszív akkoriban, mint most, az ultija pattogás közben sebezte és lassította az ellenfeleket. Ha jobban kedveltek a régi Zac-et, akkor most igazán szép napod lesz, ugyanis a Riot Games bejelentette, visszaadják a karakternek a régi ultimate képességét!

A jó hírt Riot Maxw3ll közölte a követőivel Twitteren, elmondta, fejlesztő csapatával már egy ideje gondolkodtak azon, hogy visszaadják Zac-nek a régi énjét, amire most hamarosan sor is kerül a PBE-n, majd pedig a 9.11-es ciklussal az éles szerverekre is feltáncol majd a változtatás.

A Riot Games rájött, hogy az évek során túlontúl visszavettek Zac sebzéséből és rossz útra terelték azzal, hogy egy CC-tankot csináltak belőle. Most már belátják, hogy Zac egy agresszív tank, aki ha beugrik az ellenfél sorai közé, komoly káoszt kell tudnia okozni.

Két komolyabb változás fog érkezni, az egyik az Unstable Matter képességet érinti, ez a jövőben az ellenfél 2% maximum életerejét fogja sebezni 100 varázssebzésenként, a második pedig az ultit fogja érinteni, ugye visszakapja a régi pattogását, négyszer fog a földről elugrani, majd becsapódni, s minden egyes becsapódás után egyre gyorsabban fog tudni közlekedni. Először 20% bónusz mozgási sebességet kap, ez egészen 50%-ig fog nőni az ulti hatása során.

Az első pattanás 140/210/280 alapsebzést, valamint 40% AP bónusz varázssebzést fog okozni, ez a sebzés minden egyes pattogással 50%-kal fog gyengülni ugyan azon a célponton. Az első pattanás hátra fogja lökni az ellenfeleket (knock), valamint minden egyes pattanás 20%-kal fogja lassítani őket. Ez utóbbi rendesen halmozható lesz, vagyis egészen 80%-ig lassíthatjuk ellenfeleinket, ha minden egyes pattogás talál.

Hamarosan tehát újból egy AP Bruiser Zac-kel fogunk tudni fel-le rohangálni a pályán. Meteos most biztosan nagyon örül!

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva