Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
FIFA
Hero Mahrez a hét csapatában! - Megérkezett a TOTW 35
Hero Mahrez a hét csapatában! - Megérkezett a TOTW 35

Múlthéten elstartolt a Team of the Season időszak, ami azt jelenti, hogy a csomagok telis tele vannak értékes kártyákkal, amiket az EA a kiemelt játékosoknak az egész szezonban nyújtott teljesítményére alapozva adott ki.

Az első ilyen szórás a közösség által megválasztott keretet, valamint az angol kisebb liga legjobbjait vonultatja fel, de ezen a szinten már tényleg olyan minőségű lapokról beszélünk, hogy szinte mindegyik elfér a legtöbb FIFA játékos keretében. A közösség csapatában bőven vannak kiemelkedő nevek, de az igazán nagy menet csak most pénteken, vagyis 17-én indul, akkor jelenik meg ugyanis a Premier League legjobb játékosaiból álló TOTS keret.

Addig pedig, ha már a Community TOTS nem is borzolja fel a kedélyeket, megérkezett a 35. játékhét kerete, vagyis a TOTW 35! A Team of the Seasonre való tekintettel óvatosan állította ki az EA az eheti In-Form kártyákat, a jelenlegi keretből többen is úgy kerültek be a hét csapatába, hogy volt náluk jobb teljesítmény a héten. Ám az adott játékos hamarosan nagy valószínűséggel TOTS kártyával gazdagodik, aminél jól tudjuk, nehezen lehet nagyobb elismerést kapni.

Lássuk hát a 35. TOTW keretet:

Láttad már a Community TOTS csapatát?

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Egy női streamer a szexista kommentje miatt bukta a Razer szponzorációját

Hihetetlen, hogy mi alakulhat ki egyetlen beszólásból.

A csúcsról a süllyesztőbe - Íme az elmúlt 10 év legnépszerűbb Steames játékai

Nézzük mely játékok voltak a legnépszerűbbek az elmúlt 10 évben.

Akciófigyelő: 240 GB-os SSD bomba áron

Ezúttal SSD-re tehetünk szert, rendkívül kedvező áron.

×