FIFA
Hero Mahrez a hét csapatában! - Megérkezett a TOTW 35
aaron-igrici - Cloud - 1 hónapja
Címkék: Fifa FUT FIFA 19
Hero Mahrez a hét csapatában! - Megérkezett a TOTW 35

Múlthéten elstartolt a Team of the Season időszak, ami azt jelenti, hogy a csomagok telis tele vannak értékes kártyákkal, amiket az EA a kiemelt játékosoknak az egész szezonban nyújtott teljesítményére alapozva adott ki.

Az első ilyen szórás a közösség által megválasztott keretet, valamint az angol kisebb liga legjobbjait vonultatja fel, de ezen a szinten már tényleg olyan minőségű lapokról beszélünk, hogy szinte mindegyik elfér a legtöbb FIFA játékos keretében. A közösség csapatában bőven vannak kiemelkedő nevek, de az igazán nagy menet csak most pénteken, vagyis 17-én indul, akkor jelenik meg ugyanis a Premier League legjobb játékosaiból álló TOTS keret.

Addig pedig, ha már a Community TOTS nem is borzolja fel a kedélyeket, megérkezett a 35. játékhét kerete, vagyis a TOTW 35! A Team of the Seasonre való tekintettel óvatosan állította ki az EA az eheti In-Form kártyákat, a jelenlegi keretből többen is úgy kerültek be a hét csapatába, hogy volt náluk jobb teljesítmény a héten. Ám az adott játékos hamarosan nagy valószínűséggel TOTS kártyával gazdagodik, aminél jól tudjuk, nehezen lehet nagyobb elismerést kapni.

Lássuk hát a 35. TOTW keretet:

Láttad már a Community TOTS csapatát?

 

×