Counter Strike

Na akkor tisztázzuk! Ezt jelenti pontosan a legújabb loss bonus UPDATE

metabro - 10 hónapja

A CS:GO gazdaság megvariálásával a Valve gondoskodott róla, hogy sokkal több fegyveres kört lássunk, mint eddig. A pisztolykör vesztese például kapásból két körös loss bonus-ban részesül, 1900 dollár jár nekik. Fontos újítás volt még, hogy ha 5 elbukott kör után egy csapat végre nyer egy kört, nem kezdődik újra a loss bonus számítás. Csupán egy szintet visszalép a dolog, és egy "nyert-bukott" után nem 1400 jár nekik, hanem 4 körös loss bonus, vagyis 2900.

Egy valamire azonban nem figyeltek eddig, a nem állítottak be maximumot a loss bonus körszámító rendszerébe!

Hogy mit is jelent ez? Ha egy csapat elbukott 5 kört, azzal elérte a maximális loss bonus-t, 3400 dollárt. Ha ekkor nyertek, majd buktak egymás után, visszaléptek egy szintet, és csak 2900 dollárt kaptak. 5 körös loss bonus-ról visszakerültek a 4 körösre.

Ha azonban zsinórban 7 kört buktak, és akkor jött egy "nyert-bukott" helyzet, akkor 7 körös loss bonus-ról (ugyanúgy 3400 dollár) 6 körösre estek vissza (szintén 3400 dollár).

A mostani UPDATE azonban tisztázta ezt a problémát, mostantól minden esetben 2900-ra esnek vissza a csapatok, ha 5 vagy annál több kört zsinórban elbuktak, és utána "nyert-bukott" helyzetbe kerülnek.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva