League of Legends

Változtatnak Diana játékmenetén , a 9.11-ig biztonságban van az aktuális verzió

metabro - 9 hónapja

A Riot Games már egy ideje dolgozik Diana kisebb játékmenet változásain, ám most úgy tűnik, hogy hamarosan a PBE-re is felkerül tesztelésre az új kiadás.

Riot Zhanos az egyik nagyobb League of Legends fórumon beszélt arról legutóbb, hogy Diana változtatásaival a karaktert szórakoztatóbbá kívánják tenni, nemcsak azok számára, akik játsszák, hanem azok számára is, akik játszanak ellene.

A legutolsó szignifikáns módosítást a 7.14-es frissítésben kapta Diana, Ekkor egyértelműen egy olyan AP Assassinná tették, aki arra jó, hogy a gyengébb ellenfeleket egy pillanat alatt eltüntesse az útból.

Most az új verzióval ezen lazítani szeretnének, több időt kívánnak adni a hősnek egy nagyobb harc során, valamint mobilitást, amitől érezhetően jobb lesz vele a játék.

Na de lássuk a felvázolt változásokat!

Alap Mana: 372 (+20) => 335 (+45)
Attack Speed: 0.625 => 0.725
Attack Speed szintenként: 2.25 => 2.30

Passzív
Cleave AP Arány: 0.8>0.6
ÚJ: Amikor aktiválódik, 20% mozgási sebességet ad.
ELTÖRÖLVE: 30-90% Attack Speed képességhasználat után.
ELTÖRÖLVE: 15% AP manaként minden egyes aktiváláskor.

Q
Fejlesztik a képesség működését, pontosítják a találatokat. (A pontos adatokat majd a megjelenés környékén fogjuk megtudni.)
A képesség csúcsa fel fogja fedni a Fog of Wart.

E
Cooldown: 26>18 => 20>12

R
Reset Time: 0.5 => 1.0 – Valamint egy új, auto attack reset mechanikán is dolgoznak, hogy még komolyan burstje tudjon lenni a karakternek ultizás után.

Zhanos külön kiemelte, a szóban forgó változások megérkezésére még várni kell, a 9.11-es ciklus után várható csak leghamarabb. Sőt a változtatások megtartását is a játékosok visszajelzései alapján fogják elbírálni.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva