LOL
Epilepsziás rohamokat okozhattak az új Trials finisherek - A Riot Games azonnal törölte a funkciót
aaron-igrici - Cloud - 1 hónapja
Címkék: skin store League of Legends Riot Games Battle Academia Epilepszia Finisher
Epilepsziás rohamokat okozhattak az új Trials finisherek - A Riot Games azonnal törölte a funkciót

Épphogy csak megszellőztette a kiadó az új Trials finishereket, a játékosok visszajelzései miatt máris el kellett távolítani őket a játékból, mert bizony voltak olyan felhasználók, akik sajnos rosszul reagáltak a villódzó animációkra. A fényérzékeny epilepszia egy nagyon kellemetlen probléma, bizonyos esetekben rohamokat okozhat az illetőnek, amihez nem kell sok minden, csak pár gyorsan felvillanó fény, vagy ez esetben animáció. Természetesen a Riot Games azonnal lépett az ügyben, a mai naptól kezdve a speciális animációk már nem képezik a játék részét.

A Riot Games munkatársa, Xenogenic elmondta, a fejlesztőknek nem volt ideje arra, hogy ki-bekapcsolhatóvá tegyék a funkciót, a tervezés és fejlesztés során pedig nem gondolták volna, hogy ezek az apróbb animációk hatással lehetnének az epilepsziás játékosokra.

A rioter továbbá biztosította a közösséget, hogy a jövőben sokkal komolyabb figyelmet fognak szentelni az animációk lefejlesztésére, hogy a jövőben ne fordulhasson újból elő egy ilyen jellegű kellemetlenség. Merthogy a finisher rendszer tetszik a játékosoknak és a fejlesztőknek is, a jövőben is terveznek speciális animációkat fejleszteni a Riotnál, csak ezeket a "gyerekbetegségeket" kell leküzdenie a fejlesztési folyamatnak, hogy később minden zökkenőmentesen alakulhasson.

Azok, akik már feloldották a finishereket, ne csüggedjenek, a Riot Games kompenzálni fogja a veszteségüket!

 Ezt olvastad már?

  

Ajánljuk még
×