Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
R6

Ha ez igaz, akkor csalódás: borzalmasan gyenge az újoncok loadoutja

metabro - 7 hónapja

Nem győzzük összeszedni és közzétenni az interneten keringő infókat az Operation Phantom Sighttal kapcsolatban: tegnap este például Warden teaserét láthattuk. 

Most pedig egy szintén tegnapi tartalmat mutatunk be nektek: Coreross videóját, melyben az új operátorok loadoutját prezentálta. Ha minden igaz (nincs tesztszerverünk, így nem tudtuk ellenőrizni), akkor a Ubisoft gondolt egyet és feltöltötte ezeket tesztszerverre, tehát innen az infó. Lássuk! 

Elsőként jöjjön a védő, Warden, akinek baromi jó lett az operátor ikonja: a nyakkendője és az inge található a kis négyzetben.

  • Amint látható egy egyes sebességű, hármas pajzzsal rendelkező karakterről van szó, ami elég nagy meglepetés tekintve, hogy ránézésre nagyon nem ezt tippelné az ember
  • Elsődleges fegyverei az M590A1 Shotgun (S.A.S. tagjai rendelkeznek ezzel), illetve az MPX SMG (Valkyrie)
  • Másodlagos fegyverei a P-10C Handgun (Clash) és az SMG-12 Machine Pistol (Dokkaebi, Vigil)
  • Eszköze a Glance Smart Glasses, mely szemvédő: jobban lát füstben, ha mozdulatlan, illetve aktiváláskor megvédi, vagy redukálja a fények vakítását (tehát valószínű Blitz ellen is működik, nem csak Flash Grenade-re)
  • Másodlagos eszköze a lerakható pajzs, illetve a szögesdrót

Összességében baromi gyengének tűnik a felszereltsége: a lerakható pajzs, illetve a szögesdrót inkább a gyenge másodlagos eszközökhöz tartozik, a hármas pajzs szintén rosszabb, mint a hármas sebesség, illetve fegyverei sem túl jók. A Shotgun-SMG-12 kombó működhet Smoke-hoz hasonlóan, illetve az MPX sem a legrosszabb SMG a játékban (de alsó harmad), azonban egyik sem prémium kategória. 

Az az igazság, hogy első ránézésre nem igazán tudok egy olyan aspektusát sem mondani, ami top tier, gyengét viszont annál többet. 

No de nézzük meg folytatásképp Nökköt! 

  • Kettes sebesség mellé kettes pajzs társul a dán támadónál
  • Elsődleges fegyverei a Six 12 Shotgun (Ying, Lesion) és az FMG-9 SMG (Smoke)
  • Másodlagos fegyverei az 5.7 USG (FBI SWAT) és a D-50 Handgun (Blackbeard, Valkyrie)
  • Elsődleges eszköze a HEL Presence Reduction, ami kitörli a támadó képét a megfigyelésre használatos eszközöl elől, illetve csökkenti a karakter által okozott zajt – mindezt kivételekkel (ami valószínű a hőérzékelős Maestro, illetve golyóálló kamerákat jelenti)
  • Másodlagos eszköze a Claymore és a Breach Charge

Nos Nökkel kapcsolatban ugyanaz a véleményem: ez a kialakítás vérszegény, de főleg a fegyverei. Ő azon kevés operátorok egyike (aki nem pajzsos), aki nem rendelkezik Assault Rifle-lel támadóként. Glaznak a Snipere baromi erős, Ying LMG-je is abszolút elfogadható szint, talán egyedül Dokkaebi az, aki nem rendelkezik igazán erős elsődleges opcióval, azonban nála a másodlagosok bőven kompenzálnak – ez Nökknél egyáltalán nincs így. A Shotgun támadóként eddig senkinél nem működött, míg az FMG-9 nem rossz, de inkább csak az átlagos SMG-k közé tartozik. Az persze elképzelhető, hogy egy igazi flankert kapunk a személyében, melyhez a Ubisoft ideálisnak véli ezeket a fegyvereket, úgyhogy persze temetni nem szabad, de az elsődleges véleményem ez (a loadout többi része nagyjából rendben van, bár a másodlagos eszközök se a jobbak közé tartoznak – smoke, frag). 

Kíváncsian várom, hogy vajon ez egy trollkodás a Ubisoft részéről, vagy ennyire ezek passzolnak a két operátor stílusához – míg ez kiderül, kíváncsian várom kommentbe, hogy ti hogyan látjátok a dolgot! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva