Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Hamarosan érkezhetnek a Helmetek a játékba? - A Wick's Bounty LTM egy tökéletes bétateszt
Hamarosan érkezhetnek a Helmetek a játékba? - A Wick's Bounty LTM egy tökéletes bétateszt

A v9.01-es frissítés sokkal többet adott nekünk, mint amire számítottunk, az egy-két bekezdéses Patch Note-ból lett egy határozott csomag, amiben jármű és fegyver nerftől kezdve, vaulton át egészen egy új fegyverig minden volt. Sőt, a forrásfájlok közé bevándorolt egy új kozmetikai szett is, a John Wick szett. Minden, ami szemszájnak ingere megtalálható az Item Shopban a John Wick x Fortnite kollaboráció keretein belül, Outfit, Back Bling, Glider, Harvesting Tool, de még Emote-ok és Wrapek is. Sőt, a filmsorozat harmadik részének, a Parabellumnak a premierjét megünnepelvén egy exkluzív 5 napos LTM esemény is érkezett, ami nem más, mint a Wick's Bounty.

A Wick's Bounty egy igazi bérgyilkos szimulátor. A cél, hogy a csapatunk elsőként gyűjtsön össze 500 aranytallért. Minden játékosnak megvan az ára, sőt, az igazán jól teljesítőket még a térkép is jelzi, így minél jobbak vagyunk, annál nagyobb veszély leselkedik ránk. A kör szintén szűkül, így idővel biztosan összetalálkoznak a nagyágyúk.

Igen ám, de van ennek az LTM-nek egy eddig még sosem látott sajátossága! Minden karakter öltönyben, vagy a női modellek esetében női ingben és nyakkendőben játszik. Teljesen mindegy, hogy melyik skint választjuk a menüben, játék közben öltönyt fog viselni! Vagyis egyedül a Back Blingek, az Outfitek sisakjai, vagy fejdíszei és a Wrapek vannak hatással a kinézetünkre.

Adva van tehát a kérdés, hogy a hónapok óta folyamatosan előkerülő sisakok (hol Helmet, hol Hat néven kerülnek elő) mégis mikor érkeznek már meg a játékba...?

Már körülbelül az ötödik évad környékén is voltak jelei a forrásfájlok közt annak, hogy érkeznek a csak és kizárólag fejeket érintő kozmetikai tárgyak, de végül azóta sem lett a dologból semmi. Mostanában egyre több karakter kap új választható stílust, ahol összességében nem változik semmi, csupán a sisak kerül le az adott Outfitről. Most pedig érkezett egy olyan mód, ahol csak és kizárólag a fejdíszek maradnak meg, a test egy teljesen más modellhez tartozik.

Ezek után könnyedén gondolhatjuk, hogy az Epic Games a Wick's Bounty LTM-et egy bétatesztnek is használhatja az új Locker menüpont tesztelésére. Reméljük hamarosan kiderül, hogy végül dobta-e az ötletet a kiadó, vagy a színfalak mögött tényleg dolgoznak valami hasonló fejlesztésén.

(Arról nem is beszélve, hogy a nyolcadik szezon végén a Vault Event során felbukkant egy titokzatos asztal, amin látható volt egy sisak. Az Epic Games pedig jól tudjuk, hogy szereti easter eggek formájában előrevetíteni a közelgő tartalmakat.)

Olvastad már a John Wick cikket?

  

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Akciófigyelő: 13 ezer forint értékű játékcsomagot zsebelhetünk be ingyen

Megérkezett a hét ajánlata, amit kár lenne kihagyni!

Beindult a Repulsor torony - Megérkezett a legújabb Season 2 előzetes

Már nagyon közel vagyunk a második szezon megjelenéséhez!

Hivatalos az új ötödik a HoP-nál, az első meccsükön rögtön legyőzték az eSubát

Régi barát tért vissza a csapathoz, ráadásul nem is akármilyen formában.

LOLbox-image

Változtatnak Diana játékmenetén , a 9.11-ig biztonságban van az aktuális verzió

Szinte biztos, hogy csak a 9.11-es ciklus után lesz ebből valami.

×