Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
PUBG

Shroud ötlete alaposan megváltoztathatja a battle royale műfaját

metabro - 7 hónapja

Az ex-profi játékos több alkalommal hangot adott már nemtetszésének a battle royale-ok műfaját illetően. Ezúttal ismét egy új ötlettel állt elő, amit az Apex Legends fejlesztőinek tanácsolt első körben. Shroud már a kezdetek óta ellátja tanácsaival a fejlesztőket, szerinte jót tenne a játéknak, ha a játékosok bevásárolhatnának még azelőtt, hogy elindulnak a repülőgépek. Így mindenki inkább a helyezkedésre tudna koncentrálni, a lootolás pedig kevésbé lenne fontos.

"Azon gondolkodnak, hogy mi lenne, ha bevezetnék a gazdasági rendszert a profi meccsek esetén, ahol 10 köröd van és abban a 10 körben bevásárolhatsz előre. Olyasmi lenne, mint a Counter-Strike esetén."

A Counter-Strike széria sajátossága, hogy minden kör előtt bevásárolhatunk, a killekért és a körökért is pénzt kapunk. Valami hasonló rendszerrel teljesen megváltoztatná a műfajt a profi mérkőzések esetén.

Az átlag publikus meccseknél ezt jóval nehezebb lenne bevezetni, a többség csak ugrani akar egy-kettőt és nem akar alsó hangon 4-5 órát rászánni a játékra. Persze ott a lehetőség, hogy mindenki bevásárolhat egy adott összegből a mérkőzések előtt, utána pedig a fegyverek keresésével már nem kellene időt eltölteni. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan döntenek az Apex fejlesztői, hiszen könnyen lehet, hogy ez kihatással lesz a többi battle royale címre is.

Ezt olvastad már?

 

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva