Gate sponsorship Gate sponsorship
Fortnite

Így reagált a közösség a legújabb John Wick x Fortnite eseményre

metabro - 7 hónapja

A Marvel x Fortnite után nem hittük volna, hogy ebben a negyedévben érkezik még egy valamirevaló kollaboráció, de az Epic Games szereti meglepni a közösséget, így hát összeboronálták a Fortnite-ot a John Wick filmek univerzumával.

Az esemény saját kihívásokat, ingyenesen feloldható tartalmakat, de még Item Shop elemeket is kapott, amiket a kiadó egy exkluzív LTM-mel fejelt meg. A Wick's Bounty LTM egy igazán agresszív játékmódra sikerült, nincs más teendőnk, mint csapatunkkal 500 aranytallért összeszedni, ha ez sikerült, automatikusan megnyertük a játékot. A tallérokat pedig csak és kizárólag mások levadászásáért kapjuk, így ebben az esetben nincsenek bujkálások, neki kell rontani az ellenfeleinknek. A kiemelkedő játékosokat pedig még mutatja is a térkép, így még kaotikusabb harcok alakulhatnak ki.

A közösség pedig egyszerűen imádja az új John Wick eseményt, többen az eddigi legjobb crossover eventnek tartják!

Igazán jót tett a Fortnite-nak egy ilyen jellegű vérfrissítés, az meg főleg, hogy bevállalták a hivatalos Outfitek piacra dobását. 2019-ben nagyon szépen használta ki a piacvezető pozícióját a kiadó, egyre több minőségi tartalmat emeltek be a "nagyvilágból" a Fortnite-ba.

John Wick hivatalos skinje után hamarosan érkezik egy második Parabellum skin is, Halle Berry Sofiája napokon belül csatlakozhat az Item Shop kínálatba, feltehetően 1500-2000 V-Bucks környéki árcédulával.

Egy biztos, az ilyen jellegű események kifizetődők az Epic Games-nek, reméljük egyre több crossover event érkezik a jövőben a Fortnite-ba! 

Ezt olvastad már? 

   

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva