Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
CSGO

Te jelentkeztél már? 4 milliós összdíjazással érkezik a Középiskolás E-sport Triatlon új fordulója

metabro - 7 hónapja

Úgy tűnik a Gamerwings főszervezője, a Magyar Esport és Sport Egyesület képtelen leállni. De miért is tenné?! A zajos sikerrel rajtoló Középiskolás E-sport Triatlon után a verseny máris szintet lépett, kibővített létszám és megemelt díjazás várja a csapatokat. Útnak indítják ugyanis a sorozat második fordulóját, lássuk is a legfontosabb infókat!

Jelentkezési határidő

A szabályos nevezéseket május 21.-ig kell leadni.

Jelentkezési feltételek

A szervezők összesen 64 LoL és 64 CS:GO csapatot várnak. LoL-ban 13 és 20 év közötti, CS:GO-ban 14 és 20 év közötti fiatalokból álló iskolai csapatok jelentkezhetnek. 5 játékos és 2 csere ember a megengedett, közülük 4 játékos mindenképp egy iskolából kell, hogy érkezzen. Az ötödik, és a cserék viszont külsősök is lehetnek. A részletes szabályzatot ezen a linken találjátok, jelentkezni pedig ezen az oldalon tudtok csapatotokkal.

Nyeremények

A már említett, megemelt díjalap egészen pontosan 4 millió forintos összdíjazást jelent. Az oklevelek, érmek, kupák és gamer perifériák mellett a legjobbak egyéb támogatói díjakra és több százezres tanterem felújításra számíthatnak. A nyeremények részletes leírását itt találjátok.

A verseny időtartama

A verseny május 22-én online körökkel indul, és június 20 és 23-a között egy színvonalas offline versennyel zárul.

Aki nem szeretne lemaradni jobb, ha siet, hiszen már csak pár nap van hátra a jelentkezésből. Ideje szólni a haveroknak, összeszedni a haverokat és elindulni a nyári bajnokságon.

Az első Középiskolás E-sport Triatlon döntőjére Komáromban került sor, íme néhány kedvcsináló kép a helyszínről.

Aki kedvet kapott ne habozzon, már csak pár napig jelentkezhettek! A részletes szabályzatot ezen a linken találjátok, jelentkezni pedig ezen az oldalon tudtok csapatotokkal.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva