Fortnite
Trickshottal a Fortnite World Cup döntőjébe? Ninja bírálja el a lövéseket!
Trickshottal a Fortnite World Cup döntőjébe? Ninja bírálja el a lövéseket!

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a Fortnite World Cup offline döntőjébe nem csak a Battle Royale játékmódon keresztül juthatunk ki. A Creative játékmód segítségével 15 játékos repülhet majd New Yorkba, ahol megküzdhetnek a hatalmas, hárommillió dolláros összdíjazásért.  

 A harmadik selejtező bírája Ninja lesz, ő választja ki a legszebb/legjobb trickshotokat. Természetesen egyedi pályával készült az eseményre, melyről egy rövid bemutatóvideót is közzétett a Youtube csatornáján. 

A játékosok a Ninja Training Dojo pályarészen kezdenek, ahol a feladat teljesítéséhez szükséges mechanikákkal ismerkedhetnek meg. A tutorial rész egész részletes leírást ad arról, hogyan tudjuk használni a különböző tárgyakat (pl. Shadow Bomb) a trickshotokhoz. Bemutatásra kerülnek a pályán található 4 "elemental boss" legyőzéséhez szükséges "Week Point (gyengepont)" rendszer is. Mielőtt kiérnénk az "éles" pályarészre eldönthetjük milyen felszereléssel szeretnénk végrehajtani a World Cup lejutást érő lövéseket.

A felvett videó linkjét és a jelentkezésünket >IDE< kattintva küldhetjük be, magát a videót pedig Youtube, Twitter és Instagram platformra kell feltöltenünk #NinjaCreativeTrials hashtaggel ellátva! 

A szabályok

  • A videónak 30 másodpercnél rövidebbnek kell lennie
  • In-game kell rögzíteni a videót, a replay-es felvétel nem engedélyezett
  • Nem vehetjük igénybe mások segítségét
  • Egy játékos egy trickshotot küldhet csak be
  • A videót értelemszerűen Ninja pályáján kell felvennünk. Pályakód: 3167-1929-0681
  • 2019.05.24. 06:00-ig küldhetjük be a videókat!

Sok szerencsét!

   

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×