Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Ideje lenne fejleszteni a Wrap rendszert, lassan jó lenne modellekre lebontva is alkalmazni
Ideje lenne fejleszteni a Wrap rendszert, lassan jó lenne modellekre lebontva is alkalmazni

A hetedik szezonnal együtt érkeztek a Wrapek a Fortnite-ba, ezzel lehetővé téve a játékosok számára, hogy személyre szabják fegyverüket, amiért már hónapokkal előtte lobbiztak. Persze az Epic Games ezt megfejelte egy kis bónusz effekttel, a Wrapek nemcsak a fegyverekre voltak hatással, hanem a járműveket is beszínezhetjük velük.

Azóta lepörgött egy teljes hetedik és nyolcadik szezon, amik során bőven érkeztek újabb Wrapek a játékba, s mára már (Season 9) egy elég stabil Wrap listával büszkélkedhet a játék. Ráadásul ez egy olyan kozmetikai kategória, amiből előszeretettel osztogatott ingyenes tartalmakat a kiadó a kiemelt események és akciók során, így tehát minden állandó játékos felhasználóján található már jó pár ilyen "csomagolás".

Egészen eddig kiváló volt az alap Wrap rendszer, ám a közösség egyre inkább szeretne kicsivel többet kiemelni belőle. Többen szeretnék a Wrapeket különálló modellekre helyezni, amit valljuk be, lefejleszteni sem lehet egy hatalmas ördöngösség. Jelenleg fegyver és tárgykategóriák szerint tekerhetjük be a kívánt elemeket a megválasztott Wrappel, ám ezt könnyedén ki lehetne bővíteni a kategóriákon belüli modellekre.

Ahogyan a fenti képen is látszik, egy Reddit felhasználó elkészítette az új rendszer prototípusát, amin jól látszik példaként az Assault Rifle kategória lehetőségeinek listája.

A fejlesztők oldaláról ez nem lenne egy hatalmas feladat, viszont egy újabb lendületet tudna adni a játékosoknak ez a húzás. Reméljük felfigyel minderre a kiadó és hamarosan implementálnak valami hasonlót a játékba.

Ezt olvastad már?

    

×