Gaming

Magányos férfiak tízezreket fizetnek csak azért, hogy lányokkal játszhassanak

metabro - 9 hónapja

A szolgáltatással főként a tehetősebb férfiakat célozzák.

Jó ideje már, hogy a multiplayer játékok uralják a gaming világot. A játékokhoz viszont nem árt egy-egy barát, akikkel lehet is beszélni meccs közben, hiszen ez jelentősen növeli az élményt és nem kell attól sem tartanunk, hogy random orosz gyerekeket kapunk csapattársnak.

Az utóbbi években külön ipar épült ki arra, internetes játszótársakat kereshessünk.  Fiverr segítségével gamer lányok százai közül válogathatunk, természetesen némi ellenszolgáltatás ellenében. Az árak eléggé változóak, de 1500 Ft-tól egészen a 26 000 Ft-ig találhatunk játszópajtást egy órára.

Abban az esetben, ha több óra játékra vágyunk, az árak természetesen emelkednek. PUBG, Fortnite, CS:GO esetleg League of Legends? Nem probléma, ugyanis minden játékra találhatunk valakit magunk mellé.

Az oldalon lévő gamer lányok szinte csak pozitívan nyilatkoztak a szolgáltatásról:

“Csak játszanom kell és pénzt keresek, ez a világ legjobb dolga. A vásárlók többnyire csak ki akarják önteni valakinek a szívüket, nem igazán a játékra koncentrálunk. Persze néhányan furcsa kérésekkel jönnek elő, de szerencsére ezekből elég kevés van.”

A 19 éves gamer lány havonta 250 ezer forintot keres a szolgáltatásnak köszönhetően. 

"Egész nap játszom, miért tenném ingyen??" – Fogalmazott egy másik gamer 

Az oldallal a legfőbb probléma, hogy a pedofilok is előszeretettel keresik a fiatal lányokat az oldalon. Ezt az oldalon hirdető Pixie árulta el, aki szerint a másik nagy gond, hogy egyesek szexuális szolgáltatásokat is igénybe vennének a játékot követően. 

Ezt olvastad már?

 

         

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva